DANS EDEREK STRES ATTILAR

Ankara, Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar ile unutulmaz bir hafta sonuna imza attı.

DANS EDEREK STRES ATTILAR
 DANS EDEREK STRES ATTILAR
Ankara, Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar ile unutulmaz bir hafta sonuna imza attı. Sports International Bilkent tesisinde gerçekleşen Zumba Festivali’ne 16 farklı şehirden 350 kişi katıldı.


30’dan fazla ekibin sahne aldığı Zumba Festivali’nde zumba severler müzik eşliğinde stres atma şansına sahip oldu. Zumba Master Trainer’ı Didem Zeybek’in sahne alması ile eğlence ve coşku zirve yaptı. 4 saat aralıksız dans eden katılımcılar, zumba eşliğinde kalori yakarak yaza hızlı bir giriş yaptı. Zumba’nın yediden yetmiş yediye herkesin yapması için yıllardı çalışmalarına devam ettiğini belirten Didem Zeybek şunları söyledi: “ 10 senedir Zumba dersleri veriyorum. 10 senedir bu enerjiyi tüm Türkiye’de yaymak için çabalıyorum. Zumba bir dans fitness egzersizi. İnsanlar eğlenirken egzersiz yaptıklarını farkına bile varmadan saatler geçiriyorlar. Spor insanların çok yapmak istedikleri ama bazen de yoruldukları bir şey. Spor salonuna giderken “Spor yapmam, sağlık kazanmam lazım” diyorlar. Zumba gibi egzersizlere katıldıklarında ise tüm streslerinden kurtulma imkanı buluyorlar. Eğlenirken 500-600 kalori yakıyorlar ve inanılmaz eğleniyorlar. 4 yaşından itibaren Zumba Kids ile başlayıp, 70-80 yaşına kadar Zumba Gold ile devam ediyoruz. Zumba’da yaş sınırı yok. Yeter ki içinizde aşk olsun. Yapamayacağınız bir şey yok”


Zumba Festivali’nin önemine değinen Sports International Tesisleri Spor Grup Müdürü Hasan Kılınçer, “İzmir, Adana, Eskişehir, Diyarbakır, İskenderun gibi Türkiye’nin dört bir yanından zumba severleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 80’den fazla eğitmen ve 350 katılımcı ile böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Eğlenerek spor yapmanın mümkün olduğunu gösterdiğimiz bir alan. Dünya yıldızlarını İzmir’de ağırlamıştık. Şimdi Didem Zeybek ile devam ediyoruz” dedi.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER