Blue Rent a Car

Ülkemizde talep oranı günden güne artan rent a car hizmetleri araç satın alma maliyetlerine katlanmadan araç sahibi olma konforunu müşterilerine sunuyor.

Blue Rent a Car
 Blue Rent a Car

Ülkemizde talep oranı günden güne artan rent a car hizmetleri araç satın alma maliyetlerine katlanmadan araç sahibi olma konforunu müşterilerine sunuyor.

En kalabalık illerimizden olduğu için İstanbul araç kiralama hizmetleri konusunda bu yoğun talebin göze çarptığı bölgelerden biri oluyor. Hemen her semtte bulunan araç kiralama firmaları arasından en hesaplısını ve aynı zamanda da en kalitelisini seçmek gerekiyor. 
Bu hususta müşteri memnuniyetini zirveye taşıyarak sektörün önde gelen firmalarından olmayı başaran Blue Rent a Car araç kiralama konusunda müşterilerinin imdadına yetişiyor. Merkez ofisi Ataşehir’de olan firmamızın Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı teslim seçenekleri de bulunuyor. 
Araç kiralama hizmetlerinde kaliteli bir rent a car firmasıyla çalışmak çok önemli oluyor. Geniş araç filosuyla her zevke ve her bütçeye hitap edebilmesi, kolayca ulaşılabilir çağrı merkezinin olması, güleryüzlü ve yardımsever personellerin bulunması ve tabii ki profesyonel şekilde hizmet sunulması bir rent a car firmasından beklenen unsurlar arasında yer alıyor. 
Blue Rent a Car bu unsurların her birini tek çatı altında toplamayı başararak; müşterilerinin ihtiyaçlarına her an cevap verebilen, ekonomik, orta ve üst sınıf araçlarıyla her bütçeye hitap eden bir firma olarak bu sektörde yer alıyor. 
Blue Rent a Car hizmetlerinde müşterilerine uzun dönem araç kiralama fırsatını da sunuyor. Çok daha ekonomik ve konforlu olan bu hizmet seçeneğine müşterilerimiz aylık hatta yıllık süreçlerde adeta araç sahibi oluyor. Filo kiralama olarak da bahsedilen bu hizmetten bireysel ve kurumsal tüm müşteriler faydalanabiliyor. Özellikle şirketler için çok daha avantajlı ve konforlu bir seçenek olan filo kiralama hizmetlerinden faydalanmanın en büyük avantajı araç satın alımındaki gibi yüklü masraflara ve sonu gelmeyen ödemelere ihtiyaç kalmaması oluyor. 
Ayrıcalıklı hizmetler ve ekonomik fiyatlarla sunulan araç kiralama hizmetlerine ulaşabilmek için Ataşehir Blue Rent a Car şubesini, web adresini ya da çağrı merkezi numarası kullanılabiliyor. İlgili, profesyonel ve güleryüzlü personelimiz sayesinde araç kiralama prosedürü en güvenilir şekilde tamamlanıyor ve müşterimizin talep ettiği araç tam donanımlı, tüm kontrolleri yapılmış, sigorta ve gerekli tüm işlemleri yerine getirilmiş bir şekilde müşterilerine sunuluyor. 
Yalnızca İstanbul’da bile binlerce araç kiralama firmasının var olduğu düşünüldüğünde, risk almadan ve en güvenilir şekilde araç kiralamanın adresi Blue Rent a Car oluyor.  

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109