Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Ataşehir Yenisahra'da “Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı
Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Ataşehir Yenisahra'da “Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.



’Engelsiz Yaşamlar İçin, Elinizden Tutmaya Hazırız. Ya Siz?’’sloganı ile yola çıkarak çok yönlü hizmet vermek amacıyla Yenisahra Mahallesinde hizmet veren “Bizim Ev Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bugün resmi açılışını gerçekleştirdi.

 DEMİRCİOĞLU; “ENGELSİZ DÜŞÜNCELERİMİZLE YANINIZDAYIZ”
Siyasilerin ve gönül dostlarının çelenk gönderdiği açılışta konuşan Kurum Müdürü Burcu Demircioğlu katılımcılara teşekkür ederek; “Tecrübelerimize dayanarak, güler yüzlülüğü ve hizmeti kendimize vazife kabul ederek, engelsiz düşüncelerimizle yanınızdayız” dedi.

 
“ENGELSİZ DÜŞÜNCELERİMİZLE YANINIZDAYIZ”
 
Burcu Demircioğlu, vermiş oldukları eğitimin tamamen ücretsiz olduğunu belirterek, hizmet verecekleri alanlarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Fizyoterapi, özel öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, duyu bütünleme, uzay terapi, zihinsel yetersizlik, okuma-yazma güçlüğü, yaygın gelişimsel bozukluk, aile eğitimi, psikolojik danışmanlık, zeka ve gelişim testleri, montessori eğitimi ve evcil hayvanlarla terapi vermekteyiz. Bunların dışında okula devam eden öğrencilere zorlandıkları alanda derslerinde yardımcı olup, huzur, mutluluk, anlayış, hoşgörü, eğlence,saygı ve kocaman sevgisiyle var olan ve bu anlayışlarla dolu ailemizde her bir bireye ilk önce bu değerleri kazandıran akabinde gelişen, bireyin tanısına ve kişisel özelliklerine göre program hazırlayan,temiz ve ferah binası, uzman kadrosu ve eğitim anlayışıyla farklılıklara açık,engelsiz düşünceleriyle yanınızda olmayı hedefleyen aile sıcaklığında bir kurumuz” diye konuştu.
 
“AMACIMIZ YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMAK”
 
Demircioğlu, amacımız yaşam kalitesini arttırmak olduğunu söyleyerek; “Yaşamına farklı başlayan veya daha sonrasında herhangi bir sebeple yaşantısının geri kalanını farklı şekilde sürdürmek durumunda kalan kişilere, sosyal ve bireysel ortamlarında yaşam kalitelerini arttıracak destek, öğrenme ve hareketlilik fırsatları sağlayan eğitim programlarının yürütülmesi ve hayata geçirilmesidir” şeklinde konuştu.

 
Burcu Demircioğlu konuşmasının sonunda; çiçek gönderen, mazeretleri nedeniyle gelemeyerek telefonla arayan ve buraya kadar gelip açılışımızı onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ederim dedi.
 
 Kurdele kesildikten sonra konuklarına ikramlar sunan Bizim Ev sahipleri Burcu Demircioğlu ve Edibe Akbaş konuklarıyla birebir ilgilendiler. 
 
HABER & GÖRSEL: ALİ BAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER