Beluga’da Aşk Dolu Bir Randevu

14 Şubat'ta güzel ve romantik bir “aşk yemeği” yemeyi planlayanlar için Beluga harika bir seçenek olacak.

Beluga’da Aşk Dolu Bir Randevu

 Beluga’da Aşk Dolu Bir Randevu


14 Şubat'ta güzel ve romantik bir “aşk yemeği” yemeyi planlayanlar için Beluga harika bir seçenek olacak.
En özel duyguların, bağlılığın ve aşkın ifade edildiği Sevgililer Günü’nde, Beluga Fish Gourmet lezzetli A’la Carte menüsüyle çiftlere romantik bir gün yaşatacak.
Beluga Fish Gourmet, 14 Şubat’ta en kaliteli balık ve deniz mahsüllerini, sıra dışı deniz mezelerini, seçkin ve ferah bir ortamda sunarak çiftlere ve bu özel günü sevdikleriyle geçirmek isteyenlere masal gibi bir gün yaşatacak. Yüz çeşitten fazla meze alternatifinin de  yer aldığı  zengin bir menüye sahip olan Beluga Fish Gourmet, misafirlerini  bu çok özel günde farklı damak zevklerine göre tercih edebilecekleri A’la Carte menüsüyle ağırlayacak.


Hem sevgiliniz hem de sevdikleriniz için masal gibi bir gün; 14 Şubat!

Sevdiğiniz kişiyle romantik ve unutulmaz saatler geçirebileceğiniz 14 Şubat’ta Beluga Fish Gourmet, sizleri masal gibi bir güne davet ediyor. Usta Şef Cengiz Nalbant’ın hazırladığı her damak zevkine hitap eden, lezzet dolu menüsüyle unutulmaz bir “Aşk Yemeği” yemek isteyenler 0216 469 54 54 telefondan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Editöre Not: Haziran 2012 yılında İstanbul Ataşehir’de açılan Beluga Fish Gourmet, aileden balıkçı bir isim olan işadamı Mihael İpekoğlu tarafından kuruldu. Aile işletmesi olarak hizmet veren Beluga Fish Gourmet, adını siyah havyarın en makbul cinsi olarak gösterilen Beluga’dan alıyor. Öğle ve akşam yemeği servisinin verildiği restoranda balık sevmeyenlere özel et ve tavuk menüsü de sunuluyor. 

ATASEHİR FİRMA REHBERİ


 Beluga İletişim

Ataşehir Balıkçılar



Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER