ATMA PAYLAŞ

GÖLBAŞI BELEDİYEBAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN ATMA PAYLAŞ ÇAĞRISI.

ATMA PAYLAŞ
 ATMA PAYLAŞ
GÖLBAŞI BELEDİYEBAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN ATMA PAYLAŞ ÇAĞRISI.

Gölbaşı Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Paylaşım Noktası, ihtiyaç sahibi vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Atma, paylaş” vurgusu yapıyor.  

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Paylaşım Noktası Gölbaşılıların yanında olmaya devam ediyor. Özellikle salgın sürecinde çalışmalarını hızlandırarak pek çok aileye ulaşan Paylaşım Noktası’nın vatandaşların desteği ile ayakta durduğunun altını çizen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Belediyemize gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızdan gelen her türlü isteğe cevap vermeye çalışıyoruz. Gece gündüz demeden çalışan bütün ekibimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşımız yalnız olduğunu düşünmesin. Her türlü ihtiyaçları için günün her saati yanlarındayız” ifadelerini kullandı. 

Giyimden gıdaya vatandaşımızın yanındayız

Giyimden eşyaya kadar her türlü malzemenin mağazada sergilenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını anlatan Ramazan Şimşek “Her yaşta ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giyim ihtiyacını karşılamakla birlikte, çeşitli ev eşyaları ve beyaz eşya taleplerine de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Paylaşım Noktası’na verilen ürünler, görevliler tarafından temizlendikten ve hijyen kurallarına uygun hale getirildikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor” dedi.

 
‘İhtiyacın Yoksa Atma, Paylaş’

 Paylaşım Noktası tarafından başlatılan "İhtiyacın yoksa atma, paylaş" sloganıyla düzenlenen kampanyanın hayırsever vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaştığını da aktaran Ramazan Şimşek “Kampanya dahilinde vatandaşlarımız, kullanılabilecek durumda olan çeşitli giyim ve ev eşyalarını Paylaşım Noktası’na veriyor. Bu sayede hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında bir gönül köprüsü oluşuyor. Bizlere 485 53 36-38 numaralı hatlardan ulaşabilirsiniz.   Sizde atmayın paylaşın” çağrısında bulundu.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109