ATAŞEHİR’DE, ASKIDA YEMEK, ASKIDA ÇORBA

İlknur Aslan Ataşehir'de ‘Askıda Yemek, Askıda Çorba’ projesini hayata geçirip bunu daha fazla hayırsever ve ihtiyaç sahiplerine duyurmayı planlıyor.

ATAŞEHİR’DE, ASKIDA YEMEK, ASKIDA ÇORBA
ATAŞEHİR’DE, ASKIDA YEMEK, ASKIDA ÇORBA 

İlknur Aslan  Ataşehir'de ‘Askıda Yemek, Askıda Çorba’ projesini hayata geçirip bunu daha fazla hayırsever ve ihtiyaç sahiplerine duyurmayı planlıyor.

Mutfak Sanatları Akademisi mezunu olan İlknur Aslan aslında bir bankacı. Bankayı bıraktıktan sonra ne yapabilirim düşüncesiyle hareket ederken böyle bir mekân sahibi oluyor. Böyle bir kavramı hayal edemezken, sahibi olduğu bir mekânın işletmesini üstleniyor.
 
Mezeren tescili markalı mekânın işletmesini yapan İlknur Aslan işe başlar başlamaz projeler geliştirme özen göstererek ‘Askıda Yemek, Askıda Çorba’ projesini hayata geçirip bunu daha fazla hayırsever ve ihtiyaç sahiplerine duyurma anlamında gazetemize şu açıklamayı yaptı.

“PROJEYİ HAYIRSEVERLERLE BİRLİKTE YÜRÜTÜYORUM”

Askıda yemek projesi ile ilgili olarak açıklama yapan mekân sahibi İlknur Aslan; “Kendi düşüncem olduğu için Askıda Yemek projesini de başlatmak istedim ve başlattım.  Bu projeyi buraya gelen misafirlerimle birlikte yürütüyorum. Sizin vasıtanızla bunu duyurmak istedim. Ben sadece gördüklerimin ancak karınlarını doyurmaya çalışıyorum ama bunu daha da geniş kitlelere duyurarak hem yemek yemeye ihtiyacı olanlara duyurarak onların açlığını gidermek hem de duyarlı vatandaşların katkıda bulunmalarını sağlamak. Şu anda sadece kara tahtada duyurmakla yetiniyoruz. Tahtada belirtilen Askıda Yemek olayını görenler sorduğunda kendilerine izah etmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız bunu daha geniş kitlelerle duyurarak daha fazla destek vermelerini sağlamak ve bu vesile ile daha fazla ihtiyaç sahibinin karnını doyurmaktır” dedi.

“KONSEPTİMİZ ETLİ SARMA”

İlknur Aslan açtığı mekânla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu mekân daha önceden var olan bir yer. Bir yıldır ben işletiyorum. Konseptimiz Etli yaprak sarma üzerinedir. Bu konuda iddialıyız çünkü ürünümüz patentli bir ürün. İstanbul’da 24 saatte etli sarma bulabileceğiniz tek yer diyebilirim. Bunun yanında ızgara ve köfte ve zeytinyağlı sarmamızda da iddialıyız.”

“ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 07.00- 19.30 SAATLERİ ARASIDIR”

İlknur Aslan; “Öğlen saatlerinde bu bölgede işyerleri olduğu için standart sıcak ev yemekleri de yapıyoruz.  Gelen müşterilerimizin istekleri üzerine çeşitlerimizi çoğaltmaya çalışıyoruz.  Sabah 07 ve akşam 19.30 saatleri arasında standart çalışan bir müesseseyiz. Pazar günleri kapalıyız.  Hafta sonları genellikle organizasyonlarımız oluyor.  Sabah kahvaltısı, doğum günü organizasyonu gibi. Yerimiz bu tür organizasyonlara müsaittir” diye konuştu.

“DOYACAĞINIZ, DESTEK VERECEĞİNİZ BİR MEKÂN VAR BEKLİYORUZ…”

İlknur Aslan son olarak şu duyuruyu yaptı: “Burada şunu da duyurmak isterim. Aslında dışarıda sizlere karnım aç deyip para isteyenlere nakit yardımı yapmayın. Gerçekten aç ise kendini doyuracağı ve sizlerin destek vereceğiniz bir mekân vardır”  diyerek lezzetlerini tatmak için damak tadını seven herkesi mekânına davet etti.

İRTİBAT ADRESİ:
İçerenköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi Rize Sok. N0: 5/B ATAŞEHİR – İSTANBUL
TEL: (0216) 574 61 34

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER