Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Dağıtıldı

7'nci Altın Karınca Belediyecilik Ödül töreni Conrad İstanbul Hotel‘de düzenlendi.

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Dağıtıldı
 Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Dağıtıldı

7'nci Altın Karınca Belediyecilik Ödül töreni Conrad İstanbul Hotel‘de düzenlendi.
Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde CHP'li 8 belediye çeşitli proje kategorilerinde 20'nin üzerinde ödül aldı. Ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal takdim etti.

7'nci Altın Karınca Belediyecilik Ödül töreni Conrad İstanbul Hotel‘de düzenlendi. Törene çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı ve yöneticisi katıldı. Belediye başkanlarına ve ekiplerine verilen ödüller, Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından takdim edildi. 47 belediyenin ödül aldığı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde 9 kategoride toplam 262 proje yarıştı.

"8 BELEDİYE 20'NİN ÜZERİNDE ÖDÜL ALDI"

Törende Afet Yönetimi, Kültür ve Sanat, Ulaşım, Sürdürülebilir Çevre Yönetimi, Kurumsal Gelişim, Sosyal Belediyecilik, Şehircilik Altyapısı, Şehir Teknolojileri ve Yerel Kalkınma ve İşbirliği dallarında verilen ödülleri CHP’li belediyeler aldı.  20’nin üzerinde ödül toplayan belediyeler arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yalova Belediyesi, Kartal Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Ataşehir Belediyesi, Edirne Belediyesi ve Çınarcık Belediyesi yer aldı.

ÖDÜL ALAN BELEDİYELER VE ÖDÜLLÜERİ

Yalova Belediyesi Sosyal Belediyecilik kategorisinde ‘Engelli ve Çölyak Dostu Yalova’ projesiyle ödüle layık görüldü. Ataşehir Belediyesi 'Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Kategorisi'nde Mobil Hava Ölçer cihazı projesiyle Altın Karınca Belediyecilik Ödülü’ne sahip oldu.

Kültür ve sanat,kategorisinde ise 3 CHP’li belediyeye ödül gitti. Kartal Belediyesi ‘Masal Müzesi’, Kadıköy Belediyesi ‘Yaşayan Sokaklar’ ve Edirne Belediyesi  “Edirne Kent Müzesi Tarihi Değerleri İle Yaşayan Ve Yaşatılan Edirne” projesi ile ödül aldı. Beylikdüzü Belediyesi ‘Yaşam Vadisi 1.Etap Projesi’ ile Şehircilik Altyapısı kategorisinde ödül alırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Afet Yönetimi dalında ‘Yardıma Uzanan İlk El’ projesiyle ödül aldı.

Çınarcık Belediyesi de ödül töreninde 3 ödüle layık görüldü.  Kültür ve sanat kategorisinde Yasemin Koç Halk Kütüphanesi’nin ‘Bilmediğini Öğren, Bildiğini Aktar’ isimli projesiyle üçüncü olan belediye, toplum düzeni ve sosyal hizmetler kategorisinde ‘Çınarcık’ta Çocuk ve Genç Çalıştayı’ da üçüncü olarak ödüle layık görüldü. Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün uyguladığı bu 2 projenin yan sıra yeşil alan ve çevre yönetimi kategorisinde de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ‘Çöpler Çiçek Açsın’ isimli projesi de üçüncü olarak ödül kazandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 22:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER