Adımlarıma Destek Ol

“Adımlarıma Destek Ol Kampanyası” ile Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı için 90 Bin TL Bağış Toplandı

Adımlarıma Destek Ol
Adımlarıma Destek Ol
“Adımlarıma Destek Ol Kampanyası” ile Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı için 90 Bin TL Bağış Toplandı

 Kampanyanın ilk 15 gününde hedefin yarısı aşıldı

“Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilen 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda düzenlenen “Adımlarıma Destek Ol” kampanyası kapsamında 106 sporcu Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı için koşarak 90 bin TL bağış topladı.

12 Kasım Pazar günü gerçekleşen Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nda Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Cerebral Palsy’li çocuklar için ‘Adımlarıma Destek Ol’ projesi kapsamında maratonda yerini aldı. Proje kapsamında 106 koşucunun katılımı ile kampanyanın ilk 15 gününde 90 bin TL bağış toplayan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı bu bağışlar ile erken çocukluk döneminde yoğun rehabilitasyon ve özel eğitim ihtiyacı bulunan Cerebral Palsy’li 64 çocuğa, ayda 8 seans olmak üzere fizyoterapi ve özel eğitim desteği sağlayacak.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, 26 Kasım’a kadar devam eden bağış toplama kampanyasında, 168 bin TL bağış toplayarak 120 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV)
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV), Türkiye’de Cerebral Palsy (CP) konusunda en geniş hizmet yelpazesine sahip ilk ve tek kuruluştur. Cerebral Palsy’li çocuk ve erişkinlerine teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayarak, meslek sahibi olmaları ve hayata kazandırılmaları için gerekli faaliyet ve gayretlerde bulunup, çocuklarımız ve ailelerinin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, sosyal hayatta daha fazla yer edinebilen bireyler olmaları için gayret etmektir. İstanbul’un Ataşehir ilçesinde 35 bin 569 metrekare alan üzerinde; Metin Sabancı Okulları, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi bulunan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı; kurulduğu günden bugüne 20 bine yakın çocuk ve ailesine hizmet verdi ve destek oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109