18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun

Çanakkale Zaferi dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuş, Türk ulusu tarihin akışı üzerinde belirleyici bir rol oynamıştır. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun
 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun


Çanakkale Zaferi dünya tarihinde bir dönüm noktası olmuş, Türk ulusu tarihin akışı üzerinde belirleyici bir rol oynamıştır.  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.

Vatanımızı ve istiklalimizi, sarsılmaz imanlarına ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, milli çıkarlarımızın savunulması ve bizlerin huzur ve güven içinde yaşayabilmesi için canlarını feda etmişler ve milletimizin gönlündeki yerlerini almışlardır. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış vatan topraklarında özgürce yaşıyorsak, şanlı bayrağımız ihtişamla dalgalanıyorsa bunu şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Bu düşünceler eşliğinde, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü olan Şehitler Günü münasebetiyle tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.





İSA KIRMI

Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 17:55

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109