THY’den Ukrayna kampanyası

THY, Böylece İstanbul’dan Dnipropetrovsk, Herson, Kiev, Lviv ve Odesa’ya 129 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlanıyor.

THY’den Ukrayna kampanyası
THY’den Ukrayna kampanyası

THY’den UkrayTürk Hava Yolları(THY) İstanbul ile Ukrayna’nın şehirleri arasındaki seferlere indirim uygulamasını ilan etti. Böylece İstanbul’dan Dnipropetrovsk, Herson, Kiev, Lviv ve Odesa’ya 129 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlanıyor.

Bunun dışında THY, İstanbul’dan Balkanlar’da Belgrad, Bükreş, Kişinev, Köstence, Ljubljana, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Sofya, Tiran, Üsküp, Varna ve Zagreb’e 109 dolardan; Kafkaslar’da Bakü, Gence, Nahcivan, Tiflis ve Batum’a 129 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dâhil uçuş olanağı sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Balkanlar’ın Belgrad, Kişinev, Podgorica, Priştine, Saraybosna, Tiran ve Üsküp şehirlerine vizesiz; Kafkaslar’ın Batum ve Tiflis şehirlerine ise pasaporta gerek duymadan sadece kimlik kartı ile giriş yapabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 01 Ekim 2015 – 20 Ekim 2015 tarihleri arasında alınması, seyahatin 01 Kasım 2015 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Bahse konu olan indirimli biletlerin fiyatları, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinde yer alan ücretleridir. Ücretler bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebilir.
na kampanyası

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER