İngiltere kahraman şoförü konuşuyor

İngiltere’de çift katlı otobüsün şoförü bir kıvılcım görünce yolcuları tahliye edip aracı park ettikten sonra patlama yaşandı. Şimdi İngiltere ismi henüz bilinmeyen bu kahraman şoförü konuşuyor

İngiltere kahraman şoförü konuşuyor
Büyük bir patlama

İngiltere, çift katlı otobüsteki tüm yolcuları kurtaran kahraman bir şoförü konuşuyor. Londra’nın güneyindeki bir sokakta seyreden otobüsün şoförü bir kıvılcım gördüğü anda tüm yolculara dışarı çıkmalarını söyledi. Şoför uyarıyı yaptıktan sonra yolcular kendilerini dışarı attı. Yolcuların ve şoförün çıkmasından kısa süre sonra büyük bir patlama yaşandı. Araç alevler içinde kaldı. Park halindeki aracın yanan bir lastiği de fırlayarak yakındaki bir arabaya ulaştı. Araba da yanmaya başladı.

Nedeni bilinmiyor

Araçtaki yangın da yanındaki başka bir araca sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İngiltere’de yayımlanan Daily Mail gazetesine konuşan bir itfaiye yetkilisi, “Kaza sabah 8.22 sularında meydana geldi. Kazayla ilgili 31 ihbar telefonu aldık” dedi. Polis yetkilisi ise, “Tüm yolcular kazadan önce tahliye edilmiş. Bu nedenle yaralanan olmadı. Kazanın nedeni henüz bilinmiyor. Ancak kaza nedeninin öğrenilmesi için bir soruşturma başlattık” diye konuştu. Kahraman şoförün ismi henüz bilinmiyor.

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2012, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER