İstanbul Kitap Fuarı Açılıyor

İstanbul Kitap Fuarı kapılarını 31'inci kez açıyor. 600 yayınevi ve sivil toplum İstanbul Kitap Fuarı açılıyor

İstanbul Kitap Fuarı Açılıyor
kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan fuar, 17-25 Kasım tarihlerinde kitapseverleri ağırlayacak.

    TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen kitap fuarının bu yıl 31'incisi gerçekleştiriliyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de 17-25 Kasım tarihlerinde kitapseverlere kapılarını açacak olan fuarda 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu yer alacak. 200 etkinlik ve yüzlerce yazar söyleşisine sahne olacak fuara, yurtdışından 40 ülkenin yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarlar da katılacak.

Bu yılki fuarda Onur Yazarı olarak Gülten Dayıoğlu yer alacak. Fuarın ana teması ise 'Çocukluğum Yurdumdur-Çocuk ve Gençlik Edebiyatı' olarak belirlendi. Fuarda yer alacak olan konuk ülke ise Hollanda olacak. Hollanda mordern edebiyatın temsilci yazarları eserleriyle birlikte fuarın ilk dört günü ziyaretçilerle bir araya gelecek.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen 22. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı da kitap fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Fuarların giriş ücreti 5 lira olacak. Öğrenci, öğretmen ve emeklilerden ise giriş ücreti alınmayacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2012, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109