GÜNEŞ DE BİR YILDIZDIR

Birbirlerine aşık oldukları için Natasha ve Daniel'a siz daha çok aşık olacaksınız!

GÜNEŞ DE BİR YILDIZDIR
 GÜNEŞ DE BİR YILDIZDIR
Birbirlerine aşık oldukları için Natasha ve Daniel'a siz daha çok aşık olacaksınız!

New York Times'ın en çok satan yazarı Nicola Yoon'un romantizmdeki mükemmel denge ile dolu, göz kamaştırıcı yeni romanı “GÜNEŞ DE BİR YILDIZDIR” PENA Yayınları tarafından okuyucuyla buluştu.

Aşık olmak ve geleceği aramakla ilgili bir insan hikayesi olan “Güneş de Bir Yıldızdır” çağdaş, sevecen, genç, erişkin ve sevginin içinde kaybolmayı seven okuyucular için mükemmel bir roman niteliğinde.

Mayıs 2017’de beyaz perde izleyeceğimiz ilk romanı HERŞEY ile New York Times’ın en çok satan yazarı olan Nicola Yoon’un “Güneş de Bir Yıldızdır”daki karakterleri Daniel ve Natasha'nın yaşamsal bağlantılarını ve evrenin onları bir araya getirdiğini fark ettikleri anda yaşadıklarını konu alan romanda, yazarın uyguladığı yazım tarzını çok seveceksiniz.

Hem Natasha hem de Daniel'in perspektiflerinden anlatılan roman; 24 saatten daha kısa bir sürede sınır dışı edilen bir Jamaikalı genç olan Natasha Kingsley ile kaderi Nathasha’ya rastlamak olduğuna inanan Koreli- Amerikalı Daniel Bae'ye odaklanmaktadır.

Romantik bir yaş hikayesi olan kitapta, Nathasha ve Daniel’in kalabalık bir New York sokağında karşılaştıkları günlerden itibaren birbirlerinin hayatlarını nasıl değiştirdiklerine tanık olacaksınız.

“GÜNEŞ DE BİR YILDIZDIR”
2016 National Book Ödülü Finalisti
New York Times, Yılın En Göze Çarpan Kitabı
BuzzFeed, Yılın En İyi Gençlik Kitabı
POPSUGAR, Yılın En İyi Kitabı
Publishers Weekly, Yılın En İyi Kitabı
Kirkus Reviews, Yılın En İyi Kitabı
New York Public Library, En İyi Gençlik Kitabı
Amazon, Yılın En İyi Kitabı

Natasha: Ben bilime ve gerçeklere inanan bir kızım. Kadere, alın yazısına, hele asla gerçekleşmeyecek hayallere inanan biri değilim. Kalabalık bir New York sokağında tatlı bir çocukla tanışıp, ona aşık olacak bir kız hiç değilim. Ailemin Jamaika’ya sınır dışı edilmesine on iki saat kalmışken hem de. Ona aşık olmak hiç de bana göre değil.

Daniel: Ben her zaman iyi oğul, iyi öğrenci oldum. Ailemin beklentilerini karşılamaya çalıştım. Asla bir şair ya da hayalci olamadım. Ama onu gördüğümde tüm bunları unuttum. Natasha beni kaderin olağanüstü planları olduğuna inandırıyor, ikimiz için de.

Evren: Yaşadığımız her şeyi bizi tam da bu ana getirdi. Önümüzde milyonlarca gelecek var. acaba hangisi gerçekleşecek?

Kitap İçin Ne Dediler?
“Aşk, şans ve özgür iradeye gömüleceğiniz bir hikâye.” The New York Times
“Hareketli ve merak uyandırıcı.” Publishers Weekly
“O kadar güzel kurgulanmış ki.” People Magazine
“Heyecan verici ve nefes kesici.” Booklist
“Ümitsiz romantikler kesinlikle bayılacak.” Seventeen.com
“Bu kitap hakkında duyduklarınızdan bile daha iyi.” Jeff Zentner
“2016’da en favori kitaplarımdan biri.” Sabaa Tahır
“Kocaman bir aşk hikâyesi.” Adam Sılvera
“Ustalıkla yazılmış.” People
“İncelikle akan tatmin edici bir roman.” Kirkus Reviews

Yazar Hakkında
New York Times çoksatan romanı Her Şey’in yazarıdır. Jamaika ve Brooklyn’de büyüyen yazar Los Angles’ta ailesiyle yaşamaktadır. Bir anda aşık olup aşkınıza sonsuza kadar tutunabileceğinize gönülden inanan bir romantiktir.

Pena Yayınları Hakkında
Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayınlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.
https://www.penayayinlari.com/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109