Aslında Aşk

Yaşanmış İlişki Deneyimleri İle Yazılan ‘Aslında Aşk’ Kitabı Raflarda

Aslında Aşk
 Aslında Aşk
Yaşanmış İlişki Deneyimleri İle Yazılan ‘Aslında Aşk’ Kitabı Raflarda
Aşk hakkında yazılan tüm kitaplardan farklı olarak, yaşanmış ilişki deneyimlerinden alıntılarla derlenerek hazırlanan ‘Aslında Aşk’ bu hafta itibariyle raflardaki yerini aldı.

Yazar Aslı Aydemir’in, bireyler ve çiftlerle gerçekleştirdiği binlerce saatlik koçluk seanslarından ve yıllardır ilişkiler üzerine yapmış olduğu detaylı çalışmalarından derlediği Aslında Aşk, yaşadığınız ya da yaşamakta olduğunuz ilişkilerinize farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.


Aşkın ömrünün 3 yıl olmadığını, aşkın acı vermediğini, onun yokluğunda da hayatın en güzel şekliyle devam ettiğini en etkileyici şekilde okurlara ileten ‘Aslında Aşk’, klasik aşk inançlarına farklı bir noktadan bakmanızı sağlayan kitap 50 kısa hikayeden oluşuyor.

Yazar kitabında ‘Her ilişki, harikulade ya da çekilmez olabilir. Yeter ki, hangisini istediğinize içtenlikle karar verin ve ona doğru yönelin. Hayal ettiğiniz ilişkiye giden yolun hiç de uzak olmadığını gördüğünüzde şaşıracaksınız.’ notuyla aslında aşkın nasıl istenirse öyle yaşanabileceğini ve aşkın nasıl bir sihirli değnek olduğunu, düşündürerek, ilişkileri sorgulatarak okura aktarıyor.

Sola Yayınlarından çıkan ve yazarın kendi çizimleriyle renklendirdiği ‘Aslında Aşk’ bireylerin ve çiftlerin bugüne kadar yüzleşmek istemediklere gerçekliklere de değinerek, okuyucuları daha önce hiç uğramadıkları farklı durakları olan bir yolculuğa çıkartıyor.
Yolu aşka düşen herkesin okuması gereken yazarın kendi çizimleriyle renklendirdiği ‘Aslında Aşk’ mutlu ilişkiler için tam bir başucu olan kitap tüm seçkin kitapevlerinde ve online satışa sunulmuştur.

YAZAR HAKKINDA
Aslı Aydemir, 1982’de İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir Fatih Koleji’nde tamamladı. Bu dönemin yaz aylarında Londra, Roma, Floransa, Salzburg ve Barselona’da yerel aileler ile birlikte yaşarken farklı diller ve kültürler üzerine öğrenim gördü. Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi’nden Executive MBA lisansüstü derecesini aldı. Ardından, Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde bir yıllık eğitimini “özel öğrenci” statüsüyle tamamladı.
Kariyerine Doğan Yayın Holding bünyesinde başladı; burada ve ardından çalıştığı Dream Design Factory’de ulusal ve uluslararası markaların iletişimlerini tasarlayan ekiplerin farklı kademelerinde görev aldı. Türkiye’nin ilk yönetişim modeliyle hayata geçen kamu-STK-özel sektör ortak projesi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Projesi'nin başlangıcından sonuna kadar her aşamasında bulunarak İstanbul üzerinden Türkiye’nin kültürel ve sanatsal alanda tanıtılmasına katkı sağladı. Kamu sektöründe çalıştığı dönemde ise, İstanbul’daki Tarihi Yarımada’nın Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü görevini üstlendi.
Aslı’ya göre tüm bunların en önemli getirisi, tanıştığı insanlar, kurduğu ilişkiler ve yaşadığı duygulardır. İnsanları ve duygularını hep merak etmiştir. Bugüne kadar yaptığı en güzel şeyin insan tanımak ve biriktirmek olduğuna inanır. Derinlikli ilişkiler kurmayı önemser. Duygular ve ilişkiler üzerine yirmi dört saat kafa yorabilir ve sohbet edebilir. İnsana dair neredeyse her konunun kökenine inmek ister. Bu anlamda, en sevdiği soru “Neden?” sorusudur.
Bu doğrultuda 2011 yılından bu yana, Sola Unitas Coach Academy Fakülte Üyesi ve ICF (International Coach Federation) tarafından PCC (Professional Certified Coach) unvanına sahip Türkiye’deki sayılı koçlardan biridir. Bugüne kadar binlerce bireye ve çifte ilişkileri üzerine koçluk vermiş; İlişki Koçluğu alanında profesyonelleşmek isteyen binlerce kişiyi yetiştirmiştir. Seanslarını ve eğitimlerini sürdürmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER