Tekin: Freni Patlamış Bir Kamyon Gibi Bir İktidarla Karşı Karşıyayız

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ataşehir CHP İlçe Örgütü üyeleriyle buluştu.

Tekin: Freni Patlamış Bir Kamyon Gibi Bir İktidarla Karşı Karşıyayız
Tekin: Freni Patlamış Bir Kamyon Gibi Bir İktidarla Karşı Karşıyayız

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ataşehir CHP İlçe Örgütü üyeleriyle buluştu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında dün Ataşehir'deydi. Buluşmaya Tekin'in iktidar partisine ''Freni patlamış kamyon'' benzetmesi damga vurdu.

Tekin, Kayışdağı'ndaki bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, "İlk kez freni patlamış bir kamyon gibi bir iktidarla karşı karşıyayız. Ülkenin birliği, bütünlüğü, kardeşliği, inancı, hepsi ayaklar altına alınmıştır" dedi. Tekin, şöyle devam etti: "Zat-ı muhterem, siz bu kadar Başbakanlığa hevesliydiyseniz, devam etseydiniz. Hayır, ben Cumhurbaşkanı olacağım... Milletin iradesine saygımız var, seçim oldu ve siz Cumhurbaşkanı oldunuz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kürsüye çıktınız, bütün Türkiye'nin karşısında şerefimle, namusumla, haysiyetimle tarafsız olacağım dediniz. Şimdi hepimiz Anadolu çocuğuyuz. Buradaki insanların çoğu çeşitli illerden göç etmiş insanlarız. Bizim için şeref, onur çok önemlidir. Ne oldu da sen şerefini, onurunu ayaklar altına aldın? Ne oldu da bu delilik, bu ne öfke Allah aşkına, anlatın bize.".

Gürsel Tekin, seçmenlere seslenerek, şöyle devam etti: "Geçmiş dönemde farklı partilere vermiş olabilirsiniz. Kardeşiniz olarak size yalvarıyorum. Ödünç de olsa bir kez CHP'ye oy verin. Sizden rica ediyorum. Çocuklarınızın geleceği için, ülkemizin birliği, bütünlüğü için, gidin oy verin. AKP'de namuslu, şerefli, haysiyetli siyaset yapan insanlar var. Beğeniriz, beğenmeyiz. Bülent Arınç bu pisliğin içinde olmayan insanlardandı. Benzer insanlar da var. Davutoğlu'nu beğenmeyebiliriz. Ama Davutoğlu, siz bu haramın içinde olmayabilirsiniz ama sessiz kalıyorsanız, bütün bunların suç ortaklarısınız.

Sayın Arınç çıktı dedi ki, '17 Aralık kumpas, 25 Aralık kumpas; CHP, MHP, HDP'nin dedikleri iftira.' Bunları böyle kabul edelim. Ama sizin hükümet sözcüsü yol arkadaşınız, abi dediğiniz Sayın Arınç aynen şu cümleleri kullandı; sadece Ankara için demiyor, "Ankara parsel parsel satıldı' diyor. 'Elimde yüz tane dosya var, dosyaları 8 Haziran'da açıklayacağım.'" Gürsel Tekin, Bülent Arınç'ın söylediklerinin AK Parti'li seçmenlerin kulaklarına küpe olmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER