Operasyon bölgesinde askerle bayramlaşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun bayram tatilinin son gününde sınır birliklerini ziyaret edecek. Bugün Van’a gidecek olan Kılıçdaroğlu, oradan askerin götüreceği bir sınır birliğinde görev yapan subay, astsubay, erbaş ve erlerle bayramlaşacak.

Operasyon bölgesinde askerle bayramlaşacak
CHP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu öğle yemeğinde de sınır bekçisi Mehmetçiklerin sofrasına konuk olacak. Kılıçdaroğlu’na bu gezide CHP Genel Başkan Yardımcılarından Birgül Ayman Güler ve Yakup Akkaya eşlik edecek.

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu’nun başkanlığındaki CHP heyeti ise bugün Suriye’ye gidiyor. CHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, olayların mahiyeti ve nedenleri hakkında birinci elden bilgi edinmek amacıyla Loğoğlu başkanlığında milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Mehmet Ali Edipoğlu, Refik Eryılmaz ve Ali Serindağ’dan oluşan heyet, 2 gün Suriye’yi ziyaret edecek. Heyet Suriye’nin önde gelen kentlerinde gözlem ve temaslarda bulunacak, Türkiye’nin Şam Büyükelçiliği ve Halep Başkonsolosluğu’nu ziyaret ederek bilgi alacak, dönüşte hazırlayacağı raporu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacak.
Ataşehir'de Hastahane ve Tıp Merkezleri

Sigorta hasar sorgulama

Ataşehir Firma Rehberi

Ataşehir'de Hastahaneler Tıp Merkezleri

Atasehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109