CHP İstanbul'da Seçim Heyecanı

CHP İstanbul İl Başkanlığı için de yarış başlıyor. CHP kulislerinde konuşulanlara göre, İl Başkanlığı adaylığı için Oğuz Kaan Salıcı, Seyfullah Beysülen, Çetin Soysal , Ali Özcan ve Rıdvan Budak'ın da ismi geçiyor. .

CHP İstanbul'da Seçim Heyecanı
Pazar günü seçim yapılacak Kaya Uluyılmaz'ın başkanı olduğu, Ataşehir ilçesin'de, üç aday var. Kaya UULUYILMAZ, Hakkı ÜLGEN ve Merih TÜRE delegeden oy isteyecek.

CHP Beyoğlu İlçe Örgütü'nün kongresinde seçilen 38 delege, Seçim Kurulu'nda düşürüldü.


 CHP Beyoğlu İlçe Örgütü'ne üye 38 kişinin delegeliği İlçe Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. Şikayet üzerine değerlendirme yapan Seçim Kurulu, 38 kişinin delegeliğini "seçildikleri mahallede ikamet etmedikleri gerekçesiyle" geçersiz hale getirdi. Öte yandan, CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı seçiminin 25 Mart günü yapılacağı öğrenildi.

Bu arada, pazar günü çıkan tartışmalar sonrası iptal edilen Sancaktepe CHP İlçe Başkanlığı seçiminin tarihi de netleşti. Sancaktepe CHP İlçe Kongresi'nin 25 Mart günü Serdivan Restaurant'ta yapılacağı öğrenildi. Seçimde Gülabi Kalem ile Hakkı Sağlam yarışacak.

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı seçimi de pazar günü yapılacak. Sera Düğün Salonu'nda yapılacak olan seçimde Zeki Çetin ile İsmail Kelbat'ın listesi yarışacak.


CHP Tuzla İlçe Örgütü'ne yeniden Başkan seçilen Ali Ekber Kızıltan ise mazbatasını yarın alacak ve ilçe binasındaki devir - teslim töreninden sonra kolları sıvayacak.

www.atasehirweb.com

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2012, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER