CHP İstanbul Gençliğine Ataşehir’li Başkan Adayı

CHP İstanbul Gençliğine Ataşehir’li Başkan Adayı

CHP İstanbul Gençliğine Ataşehir’li Başkan Adayı
CHP İstanbul Gençliğine Ataşehir’li Başkan Adayı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye genel başkan seçilmesinden sonra yenilenen ve halka biraz daha yaklaşan CHP örgütlerinde değişim sırası İstanbul Gençlik Kolları’nda…

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi 19 Şubat 2011 tarihli merkez yönetim kurulu toplantısında İstanbul ve Ankara İl Gençlik Kolları’nı görevden aldı. Yaklaşık 5 aydır İstanbul’u yöneten Barış Antik’in görevden alınmasından sonra boşalan il başkanlığına CHP Ataşehir Gençlik Kolları’ndan Erdal Eren BAYRAK isimli genç makama talip olduğunu dile getirerek genel merkeze isteğini iletti.

İstanbul gençliğinin artık apolitik olmadığını dile getiren Bayrak “İstanbul gençliğinin bir zümrenin talebi ile değil, tüm örgütün fikrinin alınarak atanmasını genel merkezden talep ettim ve genel başkanımız İrfan İnanç Yıldız ve örgütten sorumlu genel başkan yardımcımız Onursal Adıgüzel benimle aynı fikirde olduklarını dile getirdiler. Ben sayın Kılıçdaroğlu ve sayın Yıldız ile birlikte CHP’nin 12 Haziran’da iktidar olacağını tüm benliğimle inanıyorum. Bizler seçimlerde yalnızca başbakan seçmeyeceği çok iyi biliyoruz, bizler 12 Haziran’da geleceğimizin karanlık mı aydınlık mı olacağını, özgürce mi yoksa prangalarla mı yaşayacağımızı tayin edeceğiz. Bu bağlamda sayın Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi vatanını seven herkesi CHP çatısı altına bekliyoruz.” dedi.

 
Erdal Eren BAYRAK kimdir?

24 Mart 1990 İstanbul’da doğdu. Liseyi Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nde, üniversiteyi Doğuş Üniversitesi –Halkla ilişkiler & Reklamcılık bölümünde okudu. CHP Kadıköy Gençlik Kollarında lise komite başkan yardımcılığı, basın-yayın ve halkla ilişkiler komite başkanlığı yaptı. Kadıköy’ün bölünmesinden sonra mahallesi Ataşehir’de kalan BAYRAK, CHP Ataşehir Gençlik Kollarında ise 2 dönem yönetim kurulu üyeliği, bir dönem ise gençlik kolları sekreterliği yaptı şuan Ataşehir Belediyesi halkla ilişkiler biriminde çalışmakta.”


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER