SPORA VE SPORCUYA DESTEK BAŞKAN DİNÇ'E ÖDÜL GETİRDİ

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana gençliğe, spora ve sporcuya sağladığı destekler Belediye Başkanı İrfan Dinç'e ödül getirdi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK BAŞKAN DİNÇ'E ÖDÜL GETİRDİ
SPORA VE SPORCUYA DESTEK BAŞKAN DİNÇ'E ÖDÜL GETİRDİ

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana gençliğe, spora ve sporcuya sağladığı destekler Belediye Başkanı İrfan Dinç'e ödül getirdi.

Çankırı Valiliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen başarılı sporcuların ve spora destek verenlerin ödüllendirilmesi töreni Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda gerçekleşti.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Spor Genel müdür Yardımcısı Murat Kocakaya yaptıkları konuşmalarda başarılı sporcuları tebrik ederek bu başarılarında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'te yaptığı konuşmada "Çankırı'mızın gençleriyle, sporcularıyla her zaman övünüyoruz. Biz belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Gençlerimize imkan sağlandığında nasıl başarılı olduklarını da görüyoruz. Kendilerini , ailelerini ve onları yetiştiren antrenörlerini kutluyorum. Biz göreve gelene kadar özellikle kadınların spor yapacağı alanlar gençlik spor sınırları içindeydi. Şimdi hanım lokallerinde hanımlar spor yapabiliyor. Amatör branşların güçlenmesi için destekler verdik. Özel sporcularla ilgili gayretli çalışmalarımız oldu" diye konuştu. Belediyenin spora ve sporcuya yaptığı hizmetlerle ilgili görsel sunumun da yer aldığı ödül töreninde Başkan Dinç spor camiasına bir de müjde verdi. Dinç, hazırladıkları proje ile Çankırı'ya büyük bir amatör spor kompleksi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanımızdan destek sözü aldık. Yüzlerce kişi dede ile torun, eşler bu spor kompleksinde aynı anda spor yapabilecek" dedi.

Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ile Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Vali Vahdettin Özcan'da Çankırı'da spora yapılan yatırımlarla ilgili programa katılanları bilgilendirip, başarılı sporcuları tebrik ettiler. Çeşitli spor gösterileri ile renklendirilen ödül gecesinde  2015 yılı içerisinde branşlarında Çankırı'yı ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil eden sporcular ile spora çeşitli kategorilerde destek veren "En"ler ödüllerini aldı. 2015 yılı "Yılın Bürokratı" ödülü Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya'dan alan Belediye Başkanı İrfan Dinç'te kendisine böylesi bir ödülün verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken "Bugüne kadar aldığım en anlamlı ödüllerdin birisi" değerlendirmesini yaptı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER