İrfan Dinç’in Nevruz Bayramı Mesajı,

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

İrfan Dinç’in Nevruz Bayramı Mesajı,
İrfan Dinç’in Nevruz Bayramı Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında baharın gelmesi ile birlikte ortaya çıkan renk cümbüşünün; insanlara kattığı hareketlilik, bereket ve maneviyat zenginliğinin bir temsili olduğunu belirten Başkan Dinç, her bireyin ve toplumların farklılıklarının önemli bir zenginlik olduğunu ifade etti.

Doğanın uyanışını, tazelenmeyi ve yeniden dirilişi müjdeleyen Nevruz’un birlik ve beraberliğin de simgesi olduğunu söyleyen Dinç, mesajına şu ifadelerle devam etti.

“Dini, dili, inancı, görüşü ne olursa olsun bu topraklar üzerinde yaşayan herkes ülkemizin ayrılmaz bir parçasıdır.  Bu topraklara iyi niyetle yaklaşan, onu gayretle geleceğe taşıyan herkes bu vatanın evladıdır. Osmanlı çatısı altında bir arada olabilmeyi başaran insanlar bugün ve gelecekte de bunu dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde başarabilecektir. Önemli olan özümüzdeki sevgi, sadakat ve samimiyetten hiçbir zaman vazgeçmemektir.

Yeni nesillere barış ve kardeşlik dolu bir dünya bırakılması temennisi ile Nevruz Bayramı’nın ülkemizin dört bir yanında huzur ve kardeşlik içinde kutlanmasını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER