İrfan Dinç Vahap Yartaş Turnuvasına Katıldı

Çankırı Belediye Başkanıİrfan Dinç, Merhum Vahap Yartaş Turnuvasına Katıldı

İrfan Dinç Vahap Yartaş Turnuvasına Katıldı
İrfan Dinç Vahap Yartaş Turnuvasına Katıldı

Çankırı Belediye Başkanıİrfan Dinç, Merhum Vahap Yartaş Turnuvasına Katıldı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, geçtiğimiz yıl yaşama veda eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş anısına Çankırıspor Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen vefa turnuvasına katıldı.

Çankırıspor Taraftarlar Derneği Başkanı Müsellim Koca’nın ev sahipliğinde Çankırılıların yoğun katılımı ile gerçekleşen turnuvada;  Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Karsavuranoğlu, Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Ak Parti Sultangazi Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, STK yöneticileri ve çok sayıda futbolsever bir araya geldi.

Zara Ekinli Spor Kompleksinde gerçekleşen turnuvaya katılan 16 takım,  kıran kırana bir mücadele sergiledi. Karşılaşmalar sonucunda; Kesecik Spor 1. olurken, Tuzla Çankırılılar Derneği 2., Maruf Spor 3., Yaylakent Spor da 4. olarak kupa töreninde yerini aldı.


Turnuvanın birincisi Kesecik Spor’a ödülünü veren Belediye Başkanı İrfan Dinç, merhum Vahap Yartaş’ı saygı ile anarak, turnuvanın Yartaş’ın anısına düzenlenerek bir vefanın ve sorumluluğun yerine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hemşehrilerinin memleketlerinden bu kadar uzak bir şehirde kendi kültürlerinin tanıtılmasına sağladıkları katkılardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Dinç, finale kalan takımları Çankırı gezisi ile ödüllendirdi.

İstanbul’da bulunduğu süre içerisinde TDED 3. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Dinç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul’daki diğer Belediye Başkanları ile görüştü.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER