İrfan Dinç, Huzurevi'nde Yaşlıları Ziyaret Etti

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, üçüncü kez Belediye Başkanı olduktan sonra bir kez daha Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

İrfan Dinç, Huzurevi'nde Yaşlıları Ziyaret Etti
İrfan Dinç, Huzurevi'nde Yaşlıları Ziyaret Etti

Dinç, "Çankırı Beş Yılın Sonunda Bambaşka Bir Şehir Olacak"

Kampanyanın startını Huzurevi'nden vererek büyüklerin dualarıyla zafer kazanan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, üçüncü kez Belediye Başkanı olduktan sonra bir kez daha Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Yaşlılar için düzenlenen programda  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş, TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç ve Huzurevi sakinleri yer alırken, etkinliğe Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise misafir konuk olarak katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyecilik çalışmalarını insanlığa ve insanlara hizmet etmek üzere yürüttüklerini belirterek bunun haricinde de başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Büyüklerin hayır dualarıyla üstesinden gelinemeyecek işleri bile kolaylıkla çözebildiklerini ifade eden Dinç yaşlılara hitaben, "Bir ilk yaşayarak Çankırı'da üç kez üst üste belediye başkanı olabilme sıfatıyla şuan karşınızda duran bir evladınızım. Bu bizlere Allah'ın büyük bir lutfudur. Bütün yaptığımız işleri, içerisinden çıkılamayacak sorunları sizlerin destekleriyle ve hayır dualarıyla aştığımızı buradan ifade etmek istiyorum.

Üçüncü dönem belediye yönetimi olarak sorumluluklarımız, işlerimiz daha da arttı. Güçlü ekibimiz ile de bu sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirip, Çankırı'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz dedik ki, bizim sizlere ihtiyacımız var, Çankırı'nın da bizlere ihtiyacı var. Gece gündüz demeden çalışıp şehrimizi diğer şehirlerle yarış edebilecek bir hale getireceğiz. Çankırı beş yılın sonunda bambaşka bir şehir olacak. Değerli büyüklerimiz bu süreçte bize olan ilginizi, alakanızı devam ettirin. Sizlerin dualarına çok ihtiyacımız var. Allah'ın izni ile hayır dualarınız ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş, aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Program yapılan ikramların ardından canlı olarak seslendirilen Türk Sanat Müziği şarkıları ile devam etti. Başkan Dinç, programın sonunda yaşlılara sağlıklı, mutlu ve hayırlı ömürler geçirmeleri temennilerinde bulundu. Kendileri için verilen hizmetlerden son derece memnun kalan yaşlılar Dinç'e sevinç ifadelerini belirterek hayır dua ettiler.
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Başkan Dinç'e yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı hediye takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109