İrfan Dinç, Birlik İçinde Huzur Dolu Bir Bayram Diledi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

İrfan Dinç, Birlik İçinde Huzur Dolu Bir Bayram Diledi
İrfan Dinç, Birlik İçinde Huzur Dolu Bir Bayram Diledi
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Birlik, beraberlik, barış ve huzura vurgu yapan Dinç, mesajını şu sözlerle devam ettirdi:  

“Manevi ikliminden hep birlikte istifade etmeye çalıştığımız Ramazan ayının sonuna gelerek bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 

Ramazan ayı süresince gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Ramazan etkinliklerimiz ve mahalle iftarlarımız ile gönülleri birleştirdik. Binlerce vatandaşlarımız, iftar sofralarımızda oruçlarını açarak aynı duaya âmin dedi. Ramazan etkinliklerimiz ile hemşerilerimizin birbirlerine daha da yakınlaşmalarını bu yıl da üst seviyede katkı sağladığımızı düşünüyorum. Bu Ramazanda da özlemini duyduğumuz; paylaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çok güzel örneklerine şahit olduk. Ülkemiz huzur ve güven sınavından geçmektedir. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen taşeron terör gruplarına el ele yürüyerek birlik ve beraberlik içinde cevap vereceğiz. İnsanlarımızın birlik, dirlik ve huzura ihtiyacı var. Terör saldırıları yüzünden masum bir çok insanın canı yandı, bir çok eve ateş düştü. İçimizdeki ve dışımızdaki hainleri kendi tuzaklarında boğacak en iyi silah barış, sevgi ve kardeşliktir. İstikrar ve güvenin devamlılığında devletimize inancımız tamdır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizi bu kaosa sürüklemek isteyenler, hain emellerine asla ulaşamayacaklarını görmeliler.

Bu duygu ve düşüncelerim ile tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar, bu anlamlı gün vesilesi ile tüm dünyaya barış ve huzurun hâkim olmasını temenni ederim.  Birlik, dirlik ve barış içerisinde huzur dolu bir bayram diliyorum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER