Ilgaz Belediye Başkanın'dan Devlet Bahçeli'ye Anlamlı hediye

Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ'ye YANIĞIN EMİNE’nin fedakârlığı sembolize eden bakır işlemeli tabloyu hediye etti.

Ilgaz Belediye Başkanın'dan Devlet Bahçeli'ye Anlamlı hediye
Ilgaz Belediye Başkanın'dan Devlet Bahçeli'ye Anlamlı hediye

Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR,  MHP Genel Başkanı  Dr. Devlet BAHÇELİ'ye YANIĞIN EMİNE’nin fedakârlığı sembolize eden bakır işlemeli tabloyu hediye etti.

21 Şubat 2017 Tarihinde TBMM’de yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Gurup Toplantısına Ilgaz Belediye Başkanı Arif ÇAYIR ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Çankırı MHP İl Başkanı  Hidayet ÇELİK ve MHP Çankırı İlçe Başkanı Bahadır AKBABA ve MHP Ilgaz İlçe Başkanı  Mustafa YAZIHARMAN ile birlikte oluşan heyetle katıldılar. 

DEVLET BAHÇELİYE ILGAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE
MHP Genel Başkanı  Dr. Devlet BAHÇELİ'nin gurup konuşmalarının ardından Ilgaz Belediye Başkanımız  Arif ÇAYIR’ın hazırlatmış olduğu Ilgaz için önem arz eden “İSTİKLAL YOLU” bünyesinde, Kurtuluş Savaşı Kahramanlarımızdan ILGAZLI YANIĞIN EMİNE’NİN göstermiş olduğu fedakârlığı sembolize eden bakır işlemeli tabloyu Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, MHP İl Başkanı ile birlikte takdim ettiler. 
Hediyeden dolayı  Bahçeli; çok anlamlı ve gurur verici bir kahramanlık hikâyesinin simgeleşmiş ismi olan Ilgazlı YANIĞIN EMİNE’nin böylesine anlamlı bir tabloyla kendilerine hediye edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti heyetimizle paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER