HÜSEYİN FİLİZ’DEN ÇERKEŞLİLERE BAYRAM MÜJDESİ

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz 2015 Genel Seçimleri sırasında müjdesini verdiği Çerkeş Meslek Yüksekokulu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

HÜSEYİN FİLİZ’DEN ÇERKEŞLİLERE BAYRAM MÜJDESİ
HÜSEYİN FİLİZ’DEN ÇERKEŞLİLERE BAYRAM MÜJDESİ

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz  2015 Genel Seçimleri sırasında müjdesini verdiği Çerkeş Meslek Yüksekokulu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz hafta Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Yekta SARAÇ’ı ziyarette bulunarak Çerkeş İlçemize yapılacak olan Çerkeş Meslek Yüksekokulu’nun son durumu  hakkında görüşme yaptıklarını belirten Milletvekili Filiz, ‘’ Daha öncesinde Senato Üyeleri davetimiz üzerine Çerkeş İlçemize gelip hayvancılık sektörlerinden Filiz Tarım Hayvancılık Limited Şirketi, Aytaç Tesisleri ve ilçedeki diğer sektörleri incelemelerde bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda ilçemizde bulunan YİBO binasının  hayırsever bir iş adamı tarafından onarılarak üniversite olarak kullanılabileceğinin neticesine de ulaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde  Başbakanımız ve  Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ile bulunduğum bir ortamda Sayın Başbakanımıza bu husustan bahsetmem üzerine kendisi, Milli Eğitim Bakanımızın bu konuya ilişkin YÖK Başkanı ile görüşmesini sağladı ve bu konuda olumlu destek vermesini istedi . Yapılan bu görüşmenin üzerine Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile YÖK Başkanını ziyarette bulunarak, Veterinerlik Meslek Yüksek Okulumuz’un açılış yazısının bayram sonrası Çankırı Karatekin Üniversitesin’e gönderileceğinin müjdesini aldık.

Çerkeş ilçemize kazandırmış olduğumuz ve her aşamasını büyük bir özveriyle takip ettiğimiz,  üniversitemizin Çerkeş ilçemize tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’dedi.






Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER