FESHANEDE ÇERKEŞ RÜZGÂRI ESTİ

18 Eylül 2014 Perşembe günü başlayan ve 4 gün süren “Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri”nde Çerkeş Standına ilgi büyük oldu.

FESHANEDE ÇERKEŞ RÜZGÂRI ESTİ
FESHANEDE ÇERKEŞ RÜZGÂRI ESTİ

18 Eylül 2014 Perşembe günü başlayan ve 4 gün süren “Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri”nde Çerkeş Standına ilgi büyük oldu.

Görkemli bir açılışın ardından ilk günden son güne kadar halkın ilgisinin yoğun olduğu, ilimize ve ilçemize özgü kültürel ve sanatsal değerlerin, eşsiz mutfağımıza ait lezzetlerin tanıtıldığı “Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri” adeta bayram havasında geçti.

4 gün süren “Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri” Yerel ve Ulusal Televizyon kanallarının da ilgi odağı oldu. Yaren Tv. ve Beykent Tv.’nin canlı olarak yayınladığı “2. Çankırı Tanıtım Günleri”nin açılış töreni Kanal D, Kanal 7, Ülke Tv, ve Vizyon Türk gibi ulusal yayın yapan televizyon kanallarında ana haber bülteninde yer aldı.

İlginin ve katılımın yoğun olduğu Çerkeş Standında Çerkeş Baklavası, Çerkeş Balı, Çerkeş Su Böreği, Çerkeş Lokumu ve Cevizli Lokum, Çerkeş Yumurtası, Çerkeş Eriştesi, Kızılcık Ekşisi, Çerkeşimizin el sanatları ve daha birçok yöresel ürünlerin tanıtımı yapılarak standı ziyarete gelen misafirlerimize ikramlarda bulunuldu ve Çerkeş anlatıldı.

Çerkeş Belediye BaşkanıHasan Sopacı “Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri programında Çerkeş ilçemsinin tanıtımında emek veren Çerkeş  Kaymakamımız Cengiz Ünsal’a, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım'a, Çerkeş Gençlik Hizmetleri ve Çerkeş Spor Müdürümüz Hakkı Fidan’a, Çerkeş Halk Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş’a, Öğretmenimiz Ayşe Uzgör’e, Çerkeş Belediye Personeli Duygu Acar ve Mehmet Karaağaç’a, Çerkeş Tarım İlçe personeli Süleyman Kılıç’a, eşim Sevgi Sopacı’ya, bizlerden yardımını esirgemeyen Şükran Sopacı ve Sevgi Becer’e, Feshane hazırlıklarına yardım eden Çerkeşli hanımefendiler, İstanbul’da bizleri yalnız bırakmayan Derneklerimize, hemşerilerimize ve Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah birliğimizi, dirliğinizi , kardeşliğimizi daim eylesin “ dedi.

ÇERKEŞ FOTOLARI İÇİN TIKLA


ÇANKIRI FOTOLARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER