Çerkeş Dernekler Birliği İş Adamları, Bürokratları Tanıştırma Yemeği

Çerkeş Dernekler Birliği İş Adamları Komisyonu Başkanlığı, Çerkeşli İş adamlarını, bürokratlarını tanıştırma amacı ile yemekli toplantı düzenledi.

Çerkeş Dernekler Birliği İş Adamları, Bürokratları Tanıştırma Yemeği
Çerkeş Dernekler Birliği İş Adamları, Bürokratları Tanıştırma Yemeği

Çerkeş Dernekler Birliği İş Adamları Komisyonu Başkanlığı, Çerkeşli İş adamlarını, bürokratlarını tanıştırma amacı ile  yemekli toplantı düzenledi.

 
Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberliği pekiştirmek, birlikte neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunmak için birliğe bağlı dernek başkanları ile Çerkeşli işadamları ve bürokratlarıyla düzenledikleri yemekli toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıya; CHP PM Üyesi eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak belediye Başkanı Ramazan Yarım, Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın, MHP Ataşehir İlçe Başkan yardımcısı Hakan Arıkaya, Çerkeş Dernekleri Birliği Başkanı Erol tepebaşı ve Birlik yöneticileri, İşadamları, bürokratlar ve köy dernek başkanları katıldı.


Faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı konukları selamlayarak yaptığı konuşmasında; “ İstanbul’da böyle bir organizasyonu ilk defa yaptık. Yeni simalarla burada karşılaştık. İnşallah bundan sonra da bir araya gelip bu kaynaşmamızı ve birlikteliğimizi devam ettireceğiz. Bizleri bir araya getiren İş Adamları Komisyonumuza da huzurlarınızda teşekkür ederim” diye konuştu.


CHP Parti Meclis Üyesi Eski İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt hemşerilerini selamlayarak özetle şunları söyledi: “25 yıl önce Aksaray’da toplandığımız yerden bugünlere gelmiş olması benim rüyalarımı süslüyordu. Bugünlere getiren birliğin yönetimini kutluyorum. Çerkeşli olarak gurur duyuyorum.”

Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin daim olmasını, kendilerine düşen bir görev düştüğünde hazır olduklarının mesajını verdi.


“Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı,  Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetler hakkında bilgi vererek kurmuş oldukları Organize Sanayi Bölgesinde İş Adamlarının yatırım yapması konusunda desteklerini beklediğini,  İstanbul’daki dernek ve birliğin çalışmalarına etkinliklerine davet edildiği zaman katıldığını ve karşılıklı istişarelerinde Çerkeş için faydalar sağladığını söyledi.  


Konuşmaların sonunda sahne alan Çerkeşli sanatçı Özkan Ergün seslendirdiği yöre türküleriyle yöresel oyunlar oynayan katılımcılar güzel bir gecenin ardından bu anılarını boğazın güzel manzarası Ortaköy sırtlarından çektikleri hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirdiler.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER