Çankırılılar Vali Mutlu’yu ziyaret etti

Dün başlayan Çankırı Geleceğini Planlıyor Sempozyumu’nun ikinci günü münasebetiyle Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve beraberindeki heyet, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Çankırılılar Vali Mutlu’yu ziyaret etti

 Çankırı ekonomisinin, eğitim ve öğretim durumunun, tarihi, turistik ve kültürel zenginlikleri ile yatırım teşvik uygulamaları ve İstanbul’da yaşayan Çankırılıların nüfus, ekonomi, kültürel ve sosyal potansiyelinin ele alındığı sempozyumun ikinci gününde gerçekleşen ziyaret, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Tarihi Bab-î Âli binasının büyük salonunda Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti.
 
Görüşmenin ardından Çankırı Valisi Özcan, el oyması bir sandığı Vali Mutlu’ya hediye etti.
 
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise; el oyması küçük bir sandık, kaya tuzu ve Çankırı’nın tarihini anlatan ‘Çankırı’ adlı kitabı, Vali Mutlu’ya hediye etti.
 
Özcan ve Dinç’in hediyeleri karşısında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, Osmanlı motifleri ile süslenmiş vazoyu Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’a, İstanbul’un simgesi Lale motifli tabağı ise Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e hediye etti.
  
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER