Çankırı Valiliği, İstanbul EMITT & Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda

Çankırı Valiliğinin Açtığı Stanta Çankırı Valisi Vahdettin ÖZCAN, Eski Bakanlarımızdan, İstanbul Valisi Nevzat AYAZ, Çankırı Vakfı Başkanı Eşref HARMANDAR, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi ÖZENÇ, Çankırılılar Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiı, ( ÇANDEF Başkan Adayı ) Vahap YARTAŞ ve Çok sayıda ziyaretci stantı ziyaret etti

Çankırı Valiliği, İstanbul EMITT & Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda
Çankırı Valiliği, İstanbul EMITT & Doğu Akdeniz Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Yurdumuzun her köşesiyle birlikte 60’ın üzerinde ülkeyi İstanbul’da buluşturan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Çankırı da yerini alldı.


İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yürütülen fuar hazırlıkları çerçevesinde İlimizin tanıtımına katkıda bulunan kurumlar ile turizme hizmet eden tesis ve işletmeler de fuarda yer aldılar.

İlimizin kültürel değerleriyle, turizm potansiyelimizin ana unsurlarını ön plana çıkartan Çankırı Standında; Taş Mescit, Tuz Mağarası ve İnandıktepe Vazosunun büyük boy maketleri, Yıldıztepe Turizm Merkezine ait fotoğraflar ile Yaran Köşesi yer aldı. Bunun yanında Çankırı’mızın değerlerini tanıtan çeşitli broşür, dergi ve basılı eserler dağıtılarak tanıtıldı.

Fuar alanı 12 numaralı salonda bulunan Çankırı Standını ziyaret edenlere bu yıl ilk kez el değirmeninde çekilmiş kaya tuzunun yanı sıra kızılcık eğşisi ve küpecik peyniri ili yapılan ince ekmek muskası ikram edildi. Ayrıca standımız gezen ilgililere çeşitli hediyelerde takdim edildi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER