Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin’in Babası Arif Şahin Vefaat Etti

Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin’in Babası Arif Şahin 31 Mayıs 2015 pazar günü ikindi namazı mütakiben Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra İlimiz Aile Mezarlığına defnedildi.

Çankırı  Milletvekili  Av. İdris Şahin’in Babası Arif Şahin Vefaat Etti
Çankırı  Milletvekili  Av. İdris Şahin’in Babası Arif Şahin Vefaat Etti

Çankırı  Milletvekili  Av. İdris Şahin’in Babası Arif Şahin 31 Mayıs 2015 pazar günü ikindi namazı mütakiben Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra İlimiz  Aile Mezarlığına defnedildi.

Cenaze Törenine, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Eski Meclis Başkan Vekili Nevzat Pakdil, Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Nihat Ergün, Meclis İdare Amiri Çorum Miletvekili Sami Uslu, İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ankara Milletvekilleri Zelkif Kazdal ve Fatih Şahin, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, GATF Dekanı Tümamiral Prof. Dr. Hayati Bilgiç, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hoca Ahmet Yesevi Camii’nden İkindi Namazını Mütakiben Kılınan Cenaze Namazının ardından Aile Kabristanına getirilen Merhum Arif Şahin burada defnedildi. Defin işleminden sonra bir teşekkür konuşması yapan Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin herkese teşekkür etti. Daha sonra taziyeleri kabulün  ardından katılımcılar mezarlık’dan ayrıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın  Taziye  Mesajı
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin’in babasının vefat etmesi nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.
Vali Özcan mesajında, “İlimiz Milletvekili Av. İdris Şahin’in babası Merhum Arif Şahin’in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet ve mağfiret, başta Milletvekilimiz İdris Şahin olmak üzere kederli aile efrâdına başsağlığı dilerim.” dedi.

Vahdettin ÖZCAN

Çankırı Valisi

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER