Çankırı İş Dünyası Rehberi hazırlanıyor

İstanbul Çankırı Vakfı, Türkiye genelinde faaliyet gösteren iş adamlarını bir araya toplamak amacıyla “Çankırı İş Dünyası Rehberi” hazırlıyor.

Çankırı İş Dünyası Rehberi hazırlanıyor
Çankırı İş Dünyası Rehberi hazırlanıyor

İstanbul Çankırı Vakfı, Türkiye genelinde faaliyet gösteren iş adamlarını bir araya toplamak amacıyla “Çankırı İş Dünyası Rehberi” hazırlıyor.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı  Sami Soydal, Çankırılıların hem birbirini tanımasını, hem de birbirleriyle alış-veriş yapmalarını arzuladıklarını söyledi. Başkan Soydal, "Her esnafımızın bu rehberde yer almasını arzu ediyoruz. Birler birbirimizden ne kadar haberdar olursak o kadar gücümüzü göstermiş olacağız. Hemşehrilerimiz birbiriyle alışveriş yaparak birbirlerine katkı vermiş olacaklar.Bu güne kadar yapılamayan bir çalışmanın içine girdik. Profesyonel ekiplerimiz rehber çalışmamızı yürütüyorlar.  Tüm Çankırılıların bu projeye destek vermesini bekliyorum." açıklamasını yaptı.

Türkiye'deki tüm Çankırılı firmaların yer alacağı rehber, yine aynı proje kapsamında hazırlanan “ÇanKart” ile destekleniyor. 100 bin adet basılıp dağıtılması planlanan ÇanKart'lar hem rehberde yer alan firmalardan indirim alabilecekler, hem de ulusal firmalardan indirimli alışveriş yapma fırsatları olacak. Çalışmaların koordinasyonunu yürüten Çankırı Vakfı Başkan Yardımcısı Alişan Danacı, Gıda, Giyim, Eğitim, Hastane ve Akaryakıt firmaları ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Proje kapsamında yüzde 40'lara varan indirimler aldığımız firmalar var. Firmaların indirim oranlarını Rehberimizden ve web sayfamızdan duyuracağız. Ayrıca Vakfımız çıkarmış olduğu Çankırı 18 gazetemizden, sosyal medya hesaplarımızdan, SMS ve Mailing sistemlerimizden duyurularını yapacağız." açıklamasında bulundu.

Çankırı İş Dünyası Rehberi hazırlıklarına İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu ve köy derneklerimiz de destek verdiğini belirten Başkan Yardımcısı Alişan Danacı, "Çalışmalarımızın ilk ayağı İstanbul'dan başladı. Yakında Ankara ve Çankırı'da da çalışmalara başlayacağız. Daha sonra tüm illerimizde bulunan hemşehrilerimize ulaşmaya çalışacağız.  Bu rehber sayesinde Türkiye genelinde faaliyet bulunan tüm hemşehrilerimiz birbirlerini tanımış olacaklar. Çankırılılara özel yapılan indirimler de ayrı bir hareketliliğe vesile olacak. Hemşehrilerimiz birbirleriyle alışveriş yaparak, ihtiyaçlarını birbirleriyle görerek daha rahat hizmet alabilecekler. 26 ana sektör ve yüzlerce alt sektörde faaliyet gösteren hemşehrilerimiz ilk kez birbirlerini tanıma imkanına kavuşacaklar.  Tüm ticaretle iştigal eden hemşehrilerimizin bu projeye destek vermesini bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

Türkiye Çankırı İş Dünyası Rehberi, tüm Çankırılıların başucu kitabı olacak. Rehbere, hazırlanan www.cankirirehberim.com internet adresinden de ulaşma imkanı olacak. Yaklaşık 600 sayfa olması planlanan rehberde,   iş dünyası bilgilerinin yanı sıra Çankırı haritası, ilimize ait tarihi ve turistik yerler, doğal güzellikler ve önemli telefonlar da yer alacak. Özel deri kapak tasarımlı, iç kısımlar kuşe kağıt ve sektör kategorileri ayrı renklerde olacak rehberin, hazırlık çalışmalarının 4 ayda bitirilmesi planlanıyor. 



Çankırı İş Dünyası Rehberi’nde yer almak için Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın (0212) 274 85 00 – 0533 383 68 42 nolu telefonlarını arayabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 10:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA HALİLOGLU
MUSTAFA HALİLOGLU - 8 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun...

SIRADAKİ HABER