Çankırı Hastanesi Yatırım Programına Alındı

Çankırı’da yapılması planlanan Yeni Hastane 2018 yatırım programına alındı.

Çankırı Hastanesi Yatırım Programına Alındı
Çankırı Hastanesi Yatırım Programına Alındı

Çankırı’da yapılması planlanan Yeni Hastane 2018 yatırım programına alındı. Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı’da yapılması planlanan Yeni Hastanenin 2018 yatırım programına alındığını ifade etti.

 ÇANKIRI DEVLET HASTANESİ Yatırım programına alınarak Resmi Gazete’de yayınlandı.

Akbaşoğlu” 120 trilyon liraya mal olacak ve 2020 yılında hizmete girecek olan 300 yataklı Yeni ÇANKIRI DEVLET HASTANESİ 2018 Yatırım Programında yer aldı. Aziz hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun”dedi

Yeni hastane binasının yeri hakkında birkaç yer olduğu, buralarda ilimiz için en uygun olan yerin tercih edilmesi ile birlikte çalışmaların başlayacağı tahmin ediliyor.



Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun yaptığı açıklama

Mevcut hastanemizin fiziki yapısı, çevre şartlarının yetersizliği ve ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız yoğun görüşmelerimizin sonucunda Yeni Devlet Hastanesi 2018 yılı yatırım programına alınmıştır. Projenin uzun vadeli olabilmesi adına yapılacak hastanenin kapasitesi şimdilik 300 yataktan olup mümkünse 500 yatak, ya da enaz 400 yatağa çıkartmak adına gayret ve mesaimiz devam edecek. Ayrıca yine projenin hızla hayata geçirilmesi adına yeni hastane yerinin tespiti noktasında istişarelerimizi ve çalışmalarımızı hızlandırıp en ideal yeri buluna kadar devam edeceğiz.İnşallah Çankırı’mıza yakışır bir yerde ve büyüklükte yeni hastanemizin yapımını en kısa zamanda başlatatacağız. 2020 yılında hizmete girecek olan bu büyük yatırımın Şimdi den Çankırımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109