Çankırı'da “Gazi ve Mehmetçik” Konulu Fotoğraf Yarışması

Çankırı Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek Ödüllü Türkiye Muharip Gaziler Derneği “GAZİ VE MEHMETÇİK” konulu fotoğraf yarışması 3 Ekim 2016 Pazartesi günü başlıyor.

Çankırı'da  “Gazi ve Mehmetçik” Konulu Fotoğraf Yarışması
Çankırı'da  “Gazi ve Mehmetçik” Konulu Fotoğraf Yarışması 
Çankırı Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek Ödüllü Türkiye Muharip Gaziler Derneği “GAZİ VE MEHMETÇİK” konulu fotoğraf yarışması 3 Ekim 2016 Pazartesi günü başlıyor. 

Yarışmanın konusunu “Gazi” unvanı alan tüm asker, polis, korucu ile operasyon ve çatışmalarda yaralanan tüm meslek grupları ve Türk askeri oluşturuyor. Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından Çankırı Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen yarışma ile Türkiye için canını hiçe sayan, özellikle terörle mücadele eden, kahraman Gazi ve Mehmetçiklerimize destek verilmesi amaçlanıyor. 

Ödül Töreni Çankırı’da Yapılacak

3 Ekim’de başlayacak olan fotoğraf yarışmasının süresi bir ay sonra 3 Kasım 2016 Perşembe günü bitecek. Yarışmaya katılan fotoğraflar, profesyonel fotoğrafçılardan oluşan jüri tarafından 11–20 Kasım 2016 tarihleri arasında değerlendirilecek. Yarışmacılar, katılım şartları ile ilgili detaylı bilgiye www.facebook.com/groups/anafot adresinden ulaşarak başvuru yapabilecek.  

Ödül töreni, sonuçların açıklanmasının ardından 13 Aralık 2016 tarihinde Çankırı’da düzenlenecek.  18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmanın toplam ödülü olan 10 bin TL, yarışmada dereceye giren fotoğrafçılar arasında paylaştırılacak.


Dinç, “ Vatan İçin Canını Veren Her Vatandaşımız Şehit, Yaralanan da Gazidir.”

Yarışmanın 15 Temmuz gecesi ülkemize karşı başlatılan vatana ihanet girişiminin ardından yaşananlarla büyük bir misyon üstlendiğini belirten Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Milletimiz,  Çanakkale ve Sakarya’da o muhteşem ruhla mücadele eden ecdadından aldığı kudreti, bu süreç boyunca hainlere karşı sergilemiş, ülkemizin geleceğine dair oynanan kirli oyunları başlattıkları noktalarda yerle bir etmeyi bilmiştir. Vatanı için canını hiçe sayarak kaybettiğimiz her vatandaşımız bizim için şehit, yaralanmış her Türk vatandaşımız da gazidir. Emir komuta dâhilinde olmayan; ülkesine, devletine ve vatandaşına namlusunu doğrultmayan şerefli askerlerimiz ve polisimiz sayesinde kendi ordusuna esir düşmüş bir millet olmadık. Tüm dünya anladı ki  tarih; vatansever askeri, polisi ve sivilleri ile Türk milletini yeniden yazacak!” diye konuştu.

Ülkesine sahip çıkan herkese şükranlarını sunan Başkan Dinç,  “Ecdadımızdan kalan değerlerimize sahip çıkan herkesin “GAZİ VE MEHMETÇİK” konulu fotoğraf yarışmamıza katılımlarını bekliyorum.” ifadesini kullandı. 



Ödüller;

1. 2000 TL
2. 1500 TL
3. 1000 TL
Halkın 1.si 1000 TL
Yunus Market Özel Ödülü 1000 TL
Haftanın 1.leri 500 TL
Azaklı Fotoğraf 500 TL Hediye Çeki
Tripot Fotoğraçılık 500 TL Hediye Çeki
Fine Art Baskı Özel Ödülü 3 Adet 50x70 Çerçeveli Baskı
Serhat Baskı Özel Ödülü 3 Adet 50x70 Çerçeveli Baskı






Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER