Çankırı Belediye Başkanı Dinç’in Sağlık Haftası ve Tıp Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sağlık Haftası ve 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajla tüm sağlık çalışanlarını kutladı.

Çankırı Belediye Başkanı Dinç’in Sağlık Haftası ve Tıp Bayramı Mesajı
Çankırı Belediye Başkanı Dinç’in Sağlık Haftası ve Tıp Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı İrfan DinçSağlık Haftası ve 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajla tüm sağlık çalışanlarını kutladı.

Tıp alanında çalışmanın zorluklarından bahseden Başkan Dinç, “Tıbbın özünde insan vardır. Hekimlerimiz insanı yaşatmak, onun mevcut sağlık koşullarını iyileştirmek ve geri kalan yaşamlarının sağlıklı olarak sürdürülebilmesini sağlamak için zor bir mesleği büyük bir özveri ile yerine getirmektedir. İnsanı yaşatma çabası, içerinde barındırdığı risklere rağmen, zor ama ne muhteşem bir görevdir. 

İnsanı yaşatma arzusu iliklere kadar işledi mi bir bakarsınız, subaylarla birlikte bir cepheden bir cepheye koşan da siz olursunuz, koluna serum bağlı iken hastalarına bakan da… İsimleri ne olursa olsun telaffuzu hep aynıdır; hekimdir onlar. Kutsal, onurlu ve saygın bu mesleği zor koşullar altında bile büyük fedakârlıkla yerine getirenlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle;  başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık alanında emeği geçen tüm çalışanlarımızın Sağlık Haftası’nı ve 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar,  saygılarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.




Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109