Başkan Dinç’in Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kadir Gecesi’ne bir kez daha ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Dinç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Başkan Dinç’in Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Başkan Dinç’in Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kadir Gecesi’ne bir kez daha ulaşmanın sevincini yaşadıklarını  belirten Başkan Dinç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim için Allah katında büyük bir fırsat olan Ramazan ayının son günlerini Kadir Gecesi ile taçlandıracağız. Bu gece; bol bol dua etmek, bağışlanmak için en hayırlı gecedir.

Allah yolunda tuttuğumuz oruçlarımızı, Ramazan ayına yakışır bir şekilde Çankırı’nın her gün farklı noktalarında hemşerilerimizle paylaştığımız iftar sofralarımızın birlik, beraberlik, kardeşlik gibi maneviyatı ve huzuru Kadir Gecesi ile daha da arttıracağız. Allah yolunda tuttuğumuz oruçlar, dua için açtığımız avuçlar bizi hayırlı kapılara daha da yakınlaştıracak.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor; mahalle iftarları ile pekiştirdiğimiz kardeşlik, bereket, merhamet, sevgi ve saygı bağlarının  kuvvetlenerek yaşantımızın her gününe tesir etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER