Başbakan’dan AK Parti Çankırı İl Başkanına plaket

1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimi sonucu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman’a 2 Plaket getirdi.

Başbakan’dan AK Parti Çankırı  İl Başkanına  plaket
Başbakan’dan AK Parti Çankırı  İl Başkanına  plaket

1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimi sonucu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman’a 2 Plaket getirdi.

17 Kasım 2015 Salı günü AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında AK Parti İl Başkanı Celal Kaman’a, Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından 2 plaket takdim edildi.
Türkiye Genelinde en fazla oy alan İlk 10 ve Milletvekili Sayısının Tamamını Kazanan İller arasında Çankırı’nın büyük bir başarı ile bulunması nedeniyle Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı Celal Kaman’a 2 plaket takdim ederek onurlandırdı. Başbakan Davutoğlu, Başarılarının devam etmesini dileyerek Teşkilat adına İl Başkanı Celal Kaman’ı tebrik ederek plaket takdim etti.

Başkan Kaman, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Üst üste iki seçimde de iki milletvekilliğini alarak Çankırı siyasi tarihinde yerimizi aldık. Özellikle 1 Kasım Milletvekili Genel Seçiminde % 68,75 gibi yüksek bir oy oranı ile Milletvekillerimiz M.Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz’i tekrar Meclise göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarımızı Sayın Başbakanımız plaketle taçlandırmıştır. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında başarılarımızın devamını dileyerek plaketlerimizi takdim etmiştir. Bizlerin çalışma azmini artıran Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu süreçte bizimle birlikte var gücüyle çalışan Belediye Başkanımız İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, 11 İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimize, başta İl Yönetimim olmak üzere Teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve gönüllü hizmet veren tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diyen Başkan Kaman, çalışmalarına hız kesmeden İlk Günkü Aşkla devam edeceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109