Av. İdris ŞAHİN Çanakkale Zaferinin 100. Yılında Bir Mesaj Yayınladı.

AK Parti Çankırı Milletvekili aday adayı Av. İdris ŞAHİN, Çanakkale Zaferinin 100. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Av. İdris ŞAHİN Çanakkale Zaferinin 100. Yılında Bir Mesaj Yayınladı.
Av. İdris ŞAHİN Çanakkale Zaferinin 100. Yılında Bir Mesaj Yayınladı.

AK Parti Çankırı Milletvekili aday adayı Av. İdris ŞAHİN, Çanakkale Zaferinin 100.  yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tarih boyunca hiçbir millete nasip olmayan tarihin akışını değiştiren, Milletimizin şan ve şerefini zirveye eriştiren, vatana sevgi duygusunu geliştiren, iman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kutsallaştırıp kahramanlaştıran görkemli bir destan ve yüce Türk Milleti’nin kahraman evlatlarınca verilen bir büyük mücadelenin adıdır Çanakkale.

“Çanakkale geçilmez” dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, bizlere emanet edilmiş olan bu aziz vatana, günümüzde ve gelecekte, aynı şuur ve sadakatle sahip çıkılacağının da güvencesidir.
Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanı olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. Yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum...


Av. İdris ŞAHİN
Çankırı Milletvekili
Anayasa Komisyonu Başkanvekili

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER