Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek Muhtarla Buluştu

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek Muhtarla Buluştu

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek Muhtarla Buluştu
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilçedeki muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek  çalışma ve projeleri aktardı, hizmet taleplerini dinledi.

Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıda mahalle ve köy muhtarlarının  tamamına yakını hazır bulundu. İlçedeki tüm mahallelere ayırım yapmadan eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Çelikbilek muhtarlardan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi.  

Sokak Köpekleri Yuvaya Kavuşuyor

Sokak köpekleriyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Yücel Çelikbilek hayvan dostu derneklerle birlikte yürütülen sahiplendirme çalışmalarının meyvelerini vermeye başladığını belirterek,  sokak köpeklerinin doğal ortamlarında sağlıklı yaşamaları için bilinçlendirme kampanyalarının devam ettiğini söyledi.  

Sünnet Şöleni Temmuz’da

Beykoz Çayır Festivali için hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Çelikbilek uluslararası toplulukların katılımıyla her yıl olduğu bu yıl da temmuz ayında ilçe sakinleriyle birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerin sergileyeceklerini, ücretsiz sünnet şöleninin mahallelerde tüm  ihtiyaç sahibi ailelere duyurulmasını istedi.  

Merdivenli Sokaklar Yenileniyor

Yaz boyunca asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini ve ilçedeki yolların bakımlarının yapılacağına da değinen Çelikbilek belediye olarak her yıl on merdivenli sokağı yenileyeceklerini böylece ilçe sokakların bakımlı ilçe sakinlerinin yaşamlarının kolay hale geleceğini ifade etti.

Otağtepe’de Karar İlçe Sakinlerinin

Otağtepe Caddesi’nin yenilenmesi ve konusunda halkın bilgisine başvurulacağını kaydeden Çelikbilek  konuyla ilgili anket yapılacağını, halkın talebi doğrultusunda düzenleme çalışmalarına başlanacağını ifade etti.  

Çelikbilek ayrıca ilçenin önemli değerlerinden şair  Orhan Veli Kanık’ın Yalıköy Mahallesi’nde adını taşıyan parkın yenilenerek ilçeye kazandırılacağı, alanın prestijli bir görünüme kavuşacağının müjdesini de verdi.  

Toplantının sonunda Başkan Yardımcısı Yüksel Baki tarafından muhtarların baz istasyonlarıyla ilgili bilgilendirilmesine yönelik baz istasyonlarını kurulumu, denetlenmesi ve ölçüm yöntemleriyle ilgili sunum yapıldı.   



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER