Beyaz Melekler birarada Eczacı ve Hemşireler kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

Beyaz Melekler birarada Eczacı ve Hemşireler kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

Beyaz Melekler birarada Eczacı ve Hemşireler kahvaltılı toplantıda bir araya geldi


Beykoz Belediyesi, Eczacılar Günü ve Hemşireler Haftası dolayısıyla Beykoz Korusunda kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

İlçede görev yapan eczacı ve hemşirelerin aileleriyle birlikte katıldığı programda ‘Beyaz Melekleri’ Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Taner Şahin, Paşabahçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yavuz Baştuğ, AK Parti Milletvekili adayı Prof.Dr. Muhammet Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer ve belediye başkan yardımcıları da yalnız bırakmadı.

İlk konuşmayı yapan Baş Hemşire Ayşe Kabacaoğlu ve Eczacı Halim Kaya Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e kendilerini unutmayarak böyle bir program yaptığı için teşekkür ettiler.
Paşabahçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yavuz Baştuğ, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Taner Şahin ve AK Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhammet Çetin konuşmalarını yaptı.
Bir zamanlar kendisinin de kısa bir süre sağlık sektöründe çalıştığını ve çalışanların oldukça zor şartlarda büyük bir gayret içerisinde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise şunları söyledi: “Beykoz’da her kesimden insanlarla değişik zamanlarda ve toplantılarda bir araya geliyoruz. Bazen günlerin, kutlamaların ne kadar fazla olduğunu düşünür, sorgularız. Ancak görüyoruz ki, bu toplantılar, toplumun değişik katmanlarıyla bir araya gelmemize vesile oluyor. Eczacı ve hemşireler de diğer mesleklerde olduğu gibi insanı doğrudan ilgilendiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde barındıran zor bir meslektir. Kendilerine gelen vatandaşa ne kadar güleryüzlü ve şefkatle yaklaştıklarını biliyorum. Bu vesile ile cefakar sağlık görevlileri, eczacıları ve hemşirelerimizin haftasını kutluyorum.  Belediye olarak yeni bir proje başlattık. Kendilerinin ulaşamadığı bölgelerde ‘Gezici Sağlık Otobüsü’müz giderek gerekli tetkikleri yapıyor, önleyici hastalık konusunda destek veriyor. Yine Kavacık’ta hizmete açtığımız ‘Psikolojik Danışma Merkezi’miz de vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, sağlık çalışanlarıyla ele ele verip, birbirimize destek verip halkımıza hizmet edeceğiz.”


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109