Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Sokakları temiz bırakın, işgaliyeniz bizden

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Sokakları temiz bırakın, işgaliyeniz bizden

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Sokakları temiz bırakın, işgaliyeniz bizden
Çelikbilek’ten pazarcılara: “Sokakları temiz bırakın, işgaliyeniz bizden” Başkan Çelikbilek’ten pazarcılara: “Ürünlerin fiyatlarını abartmayın”Başkan Çelikbilek’ten pazarcılara: “Ölçüye ve çevre temizliğine dikkat edin” Pazarcılar marketlerin halk günü uygulamalarından rahatsız

Beykoz’da faaliyet gösteren pazarcılar Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek evsahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Pazarcı esnafın sorunlarını masaya yatırmak, ortak çözüm bulmak ve pazarlarla ilgili projeleri değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Beykozlu Pazarcılar Derneği Başkanı Mehmet Demir, marketlerin kampanyalara yönelik uygulamalarından rahatsız olduklarını söyledi. Demir, “Pazarın kurulduğu gün, marketler de halk günü yaparak haksız rekabet yapıyorlar.” Diyerek şikayette bulundu.

Pazarcıların tek tek taleplerini ve şikayetlerini dinleyen Başkan Çelikbilek, ilçeye kazandırılacak kapalı Pazar projesi hakkında bilgi vererek, “Marketler ile ilgili şikayetleri değerlendireceğiz. Sadece Pazar değil diğer alanlarda da haksız rekabete karşıyız. Vatandaşlarımızın, esnafımızın  ve kamu yararına olan uygulamaların da yanındayız. Ürünlerin fiyatlarını makul tutmanız lazım. Ölçüye, vatandaşa davranışta ve çevre temizliğine dikkat edin. Eğer sokakları temiz bırakırsanız, işgaliye ve tahta paranızı biz karşılayacağız, yeter ki pazarı toplarken, çöpleri poşete koyun. Temizlik ekiplerimiz onları toplayacaktır.” Dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109