Atatürk ve Şehitler Anıtı meydanla birlikte yenilendi Atatürk ve Şehitler Anıtı törenle açıldı

Atatürk ve Şehitler Anıtı meydanla birlikte yenilendi Atatürk ve Şehitler Anıtı törenle açıldı

Atatürk ve Şehitler Anıtı meydanla birlikte yenilendi Atatürk ve Şehitler Anıtı törenle açıldı
Atatürk ve Şehitler Anıtı meydanla birlikte yenilendi Atatürk ve Şehitler Anıtı törenle açıldı Beykoz Belediyesi, Atatürk ve Şehitler Anıtı ile birlikte yenilediği meydanın açılışını gerçekleştirdi. Araç filosunu ise; 5 kamyon, 1 mikser, tam donanımlı hasta nakil ambulansı ve iki binek araçla güçlendirdi.


Beykoz Belediyesi, törenlerin daha sağlıklı yapılması ve belediye hizmet binasının restorasyonunu gerçekleştirmek için meydanı yenileyerek hizmete açtı. Meydanla birlikte Atatürk ve Şehitler Anıtı da yeni yerine taşındı.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Tayfun Atılır, Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Enver Çolak, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından programın açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yenilenen meydanın ilçeye yakışır ve işlevsel bir hale geldiğini belirterek, “Meydanla birlikte Atatürk Anıtı ve Şehitler Anıtını da yeniledik, yeni yerine taşıdık.

Beykozlu 31 şehidimiz var. Başta Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle, minnetle anıyorum. Şehitlerimiz daha huzurlu bir ülkede yaşamamız için, ülkenin her köşesinde hayatlarını feda ediyorlar. Bizlere de düşen, onların isimlerini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak, onların emanetlerine sahip çıkmaktır. Ayrıca, Beykoz’a ve ilçe sakinlerine daha kaliteli, daha hızlı ve daha etkin hizmet verebilmek için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 5 kamyon, 1 mikser, tam donanımlı hasta nakil ambulansı ve 2 binek araç fen işleri çalışmalarında ve çeşitli altyapı projelerinin uygulanmasında, ilçemizin dört bir köşesinde devam eden çalışmalarımızın yürütülmesinde önemli katkı sağlayacaktır.” Dedi.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün de, halkın yenilenen meydandan daha fazla yararlanacağını belirterek, anıtların Ülkemize hizmet edenleri sembolleştirip gelecek nesillere aktarmak amacıyla yapıldığını söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından, ilk olarak Atatürk ve Şehitlerin isimlerinin yer aldığı anıtın kurdelası kesildi, daha sonra ise, yeni alınan araçların tanıtımı yapıldı.

ATASEHİRWEB



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER