Kariyer Merkezi ve MNG Kargo İşbirliğiyle 50 Kişiye İş Fırsatı

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi’nin sunduğu iş fırsatları devam ediyor. MNG Kargo bünyesinde çalışmak üzere 50 kişi için iş görüşmeleri yapılacak.

Kariyer Merkezi ve MNG Kargo İşbirliğiyle 50 Kişiye İş Fırsatı
Kariyer Merkezi ve MNG Kargo İşbirliğiyle 50 Kişiye İş Fırsatı

Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi’nin sunduğu iş fırsatları devam ediyor. MNG Kargo bünyesinde çalışmak üzere 50 kişi için iş görüşmeleri yapılacak. Görüşmeler 21 Kasım Cuma saat 11.00’de Beykoz Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
   
Beykoz Belediyesi Kariyer Merkezi ile MNG Kargo arasında yapılan protokolle saha operasyonlarında görevlendirmek üzere 50 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek.

En az ortaokul mezunu, bilgisayar kullanabilen, 35 yaşını aşmamış bay – bayan adaylar arasından görüşmeleri olumlu sonuçlananlar, en az lise mezunu, ofis programlarını iyi derecede kullanabilen, 30 yaşını aşmamış bayan müşteri hizmetleri sorumlusu, 35 yaşını aşmamış, en az lise mezunu, askerliğini yapmış depo operasyonu veya sevkiyat işlemlerinin gerçekleştirilmesinde tecrübeli bay depo elemanı, 40 yaşını aşmamış, en az ilkokul mezunu, askerliğini yapmış, SRC ve psikoteknik belgelerine sahip bay şoför olarak görevlendirilecekler. Görüşmeler 21 Kasım Cuma saat 11.00’de Beykoz Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İşe alınacak personellere maaş+yol+yemek+ssk imkânları sunulurken, mülakatlara katılmak isteyen adayların 21 Kasım Cuma günü saat 10.45’de Beykoz Belediyesi Toplantı Salonu’nda olmaları gerekmektedir. 

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

KARGO FİRMALARI

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109