Beykozlu Öğretmenlere Tatlı Kutlama

Beykoz Belediyesi ilçedeki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü baklava ve çiçekle kutladı.

Beykozlu Öğretmenlere Tatlı Kutlama
Beykozlu Öğretmenlere Tatlı Kutlama

Beykoz Belediyesi ilçedeki öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü baklava ve çiçekle kutladı. Belediye başkan yardımcılarının öncülüğünde gün boyu ilçedeki 73 okulu ziyaret eden heyetler sabır, sevgi ve fedakârlık timsali öğretmenlere tatlı ve çiçek takdim etti.  

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitim neferi öğretmenler tüm yurtta hatırlanırken Beykoz Belediyesi de ilçedeki tüm okullara baklava ve çiçek gönderdi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve danışmanların yer aldığı heyetler gün boyunca okulları ziyaret ederek öğretmenlerin hatırlarını sordu ve günlerini kutladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in sevgi ve selamını ileten heyetler, okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren okul yönetimleri hatırlanmaktan dolayı teşekkürlerini iletti. 

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Anadoluhisarı Öğretmen Evi’nde de bir kutlama programı düzenlendi. Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrencilerin katıldığı programda öğretmenlerin özveri ve fedakârlıkları vurgulandı.

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan geleceğin öğretmenlere emanet olduğunu vurgulayarak öğretmenlerden bu sorumluluklar görev yapmalarını istedi. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, öğretmenlerin sabır, özveri ve emekle hayatımıza yön veren kimseler olduğunu her daim saygı ve hürmeti hakkettikleri belirterek, belediye olarak öğretmenleri ve eğitimin her alanına destek olduklarını söyledi.  

Kutlama programında, “Benim Öğretmenim” adlı kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olan, İsmail Özseçkin İlköğretim Okulu öğrencisi Edanur Halatçı kompozisyonunu okurken, Ted Koleji’nden şiir yarışması ilçe birincisi Asya Girgin de şiir okudu.

Bu yıl eğitim öğretim hayatına atılan yeni öğretmenlerin hep birlikte “Öğretmen Andı” içtiği programda emekli öğretmenler adına Murat Kahraman da bir konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi
Artvinliler Halk Oyunları ekibi de sergiledikleri gösteriyle öğretmenlerin kıvancını paylaştı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA



Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER