Beykoz Belediyesin'de İnsan Kaynakları Eğitimleri Sürüyor

Belediye hizmetlerinin kaliteli, etkin, hızlı yürütülebilmesi ve vatandaş memnuniyetinin tesisinde insan kaynaklarının önemine inan Beykoz Belediyesi personel verimliliği ve yeterliği artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Beykoz Belediyesin'de İnsan Kaynakları Eğitimleri Sürüyor

İnsan kaynaklarının geliştirilmesi ve verimli kullanılması amacıyla ve bu alanda ortak eğitim çalışmalarını organize etmek üzere Marmara Belediyeler Birliği ile yapılan protokol çerçevesinde belediye personeline yönelik eğitimler başladı. 

2012 yılı personel eğitim planları çerçevesinde belediye çalışanlarına ilk olarak Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri ile Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler konularında eğitimler verildi. İnsan kaynakları alanında uzman eğitmenlerin katıldığı seminerlerde vatandaş memnuniyetine yönelik etkin iletişim ve halkla ilişkilerin ipuçları sunuldu. Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri seminerinde ise özellikle kurumsal iletişimi güçlendirme yöntemleri, iletişim engellerini aşma, karar mekanizmaları etkileyen faktörler ve yöneticilik konuları üzerinde duruldu.  

Beykoz Belediyesi’nin İnsan kaynaklarının geliştirilmesine yönelik düzenlenen eğitimler; 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 3194 Sayılı İmar Kanunu, 4708 Sayılı Yapı Denetim Kanunu, İşyerlerinin Ruhsatlandırılması, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu, 2464 Sayılı Belediye Gelirleri, İnsan Psikolojisi ve Empati, Taşınır Mal Yönetmeliği konularında devam edecek. 


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2012, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER