6000 Çocuğun Bayramlığı Beykoz Belediyesi’nden

Beykoz Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi 6 bin çocuğa bayramlık sevinci yaşattı.

6000 Çocuğun Bayramlığı Beykoz Belediyesi’nden
 6000 Çocuğun Bayramlığı Beykoz Belediyesi’nden 

Beykoz Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi 6 bin çocuğa bayramlık sevinci yaşattı
Beykoz Belediyesi Sosyal Masa ekipleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi çocuklar, Sosyal Market’te gönüllerince alışveriş yapıp elbiseden ayakkabıya, pantolondan gömleğe bayramlıklarını seçtiler.
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç, Muharrem Kaşıtoğlu ve meclis üyeleri bayramlık dağıtımına katılarak çocukların sevincini paylaştı. 


Çocuklar Bayramlık Sevincini Yaşadı 
Sosyal Market’e aileleriyle gelen çocuklar görevli personel eşliğinde raflardan beğendikleri giysileri seçti. Bayramı yeni giysileriyle karşılaşan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. 
Başkan Çelikbilek: “İhtiyaç Sahiplerini Sosyal Yaşama Kattık”
Bayramlık giysilerine kavuşan çocuklarla sohbet eden, bazı çocuklar için giysi seçen Başkan Yücel Çelikbilek, “İhtiyaç sahibi aileleri sosyal yaşama dâhil etmek, dezavantajlı kimselerin yaşamlarını kolaylaştırmak üzere Sosyal Market’i kurduk. Merkez aracılığıyla toplumsal dayanışmayı sağladık. Çocuklarımız mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Sosyal Masa ile birlikte hizmet veren Sosyal Market’te bu bayram da çocuklarımız için en güzel ve kaliteli giysileri hazırladık. Onların gözlerindeki sevinci ve ışıltıyı gördükçe biz daha da seviniyoruz. Geçen yıl 6 bin yavrumuza bayramlık dağıtımı yaptık, bu yıl da 6 bin çocuğumuza ulaşıyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımız da imkân sahibi ailelerin çocukları gibi bayramı güzel giysilerle karşılasın istedik. Bu merkez ihtiyaç sahiplerine canlılık katacak, sosyal hayatlarına destek olacak, Belediye olarak yardıma muhtaç ailelere yaptığımız yardımlar devam edecek” dedi.
Aileler, öğrenciler, yaşlı, yetim ve öksüzlerin birinci ve ikinci el giysi yardımı alabildiği Sosyal Market, hayırsever vatandaşların nakdi yardımları ve giysi bağışlarını kabul ediyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109