DOĞUŞ GRUBU, FENERBAHÇE ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NA İSİM SPONSORU OLDU

Doğuş Grubu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile 3 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

DOĞUŞ GRUBU, FENERBAHÇE ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NA İSİM SPONSORU OLDU
 DOĞUŞ GRUBU, FENERBAHÇE ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NA İSİM SPONSORU OLDU

Doğuş Grubu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile 3 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. 

‘Doğuş’tan İyi Bir Gelecek’ vizyonuyla sporun çeşitli dallarına ve sporculara destek olarak toplumsal yaşamın gelişimine öncülük yapan Doğuş Grubu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile 3 yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmanın yürürlüğe girmesiyle Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının adı Fenerbahçe Doğuş olacak.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, imza töreninde yaptığı konuşmada; “Fenerbahçe’nin Final Four’da oynadığı maçların taraftarlıktan öte, milli takıma destek ruhuyla izlenmesi, bu alandaki başarıları toplum olarak sahiplenmeye ne kadar hazır olduğumuzu da ortaya koydu. Doğuş Grubu olarak, bize bu büyük mutluluğu yaşatan takımımıza bir destek de biz vermek istiyoruz. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Doğuş markamızın bir araya gelmesinden büyük bir gurur duyuyoruz. Avrupa’nın en iyi basketbol takımıyla profesyonel yönetim anlayışını ve takım ruhunu işine yansıtan Doğuş Grubu’nun birlikteliğinin basketbolu daha ileri bir noktaya taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam” dedi.

Doğuş Grubu, ‘Doğuş’tan İyi Bir Gelecek’ vizyonuyla sporun pek çok alanına destek olmak amacıyla attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. Farklı markalarıyla uzun yıllardır basketbolu destekleyen Doğuş Grubu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. 3 yıllık anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın adı Fenerbahçe Doğuş olacak.

Doğuş Grubu 2015 yılında Avrupa’nın bir numaralı basketbol organizasyonu Euroleague ile iki yıllık işbirliğine gitti. 2013 Eylül ayında ise Darüşşafaka Cemiyeti ve Darüşşafaka Spor Kulübü ile uzun süreli bir işbirliği protokolü imzaladı. Grubun eski iştiraklerinden Garanti Bankası, Türk Kadın Milli Basketbol Takımı ‘Potanın Perileri’ne de ana sponsorluk desteği vermenin yanı sıra, 2001 yılından bu yana A Milli Erkek Basketbol takımı 12 Dev Adam'ın ana sponsoru konumunda bulunuyor. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın isim sponsorluğunu üstlendiğini açıklayan Doğuş Grubu, böylece basketbol sporuna olan desteğine yeni bir halka daha eklemiş oldu.

Ferit F. Şahenk; “Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Doğuş markamızın bir araya gelmesinden büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

İmza töreninde konuşan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk; Türkiye’de basketbola son yıllarda artan ilgiyi büyük bir mutlulukla takip ettiklerini belirterek “Kuşkusuz bu ilginin arkasında takımlarımızın Avrupa liglerinde kazandığı başarılar ve ülkemizde düzenlenen büyük basketbol organizasyonları yatmakta. Son olarak Fenerbahçe’nin Final Four’da oynadığı maçların taraftarlıktan öte, milli takıma destek ruhuyla izlenmesi, bu alandaki başarıları toplum olarak sahiplenmeye ne kadar hazır olduğumuzu da ortaya koydu. Doğuş Grubu olarak, bize bu büyük mutluluğu yaşatan takımımıza bir destek de biz vermek istiyoruz. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile Doğuş markamızın bir araya gelmesinden büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

“Fenerbahçe-Doğuş birlikteliğinin basketbolu daha iyi bir noktaya taşıyacağına yürekten inanıyoruz, spora desteğimiz sürecek”

Başta basketbol olmak üzere insanlarımızı aynı coşku ve heyecan çemberine alan sporun çeşitli dallarına ve sporculara daima destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirten Şahenk sözlerine şöyle devam etti; “Avrupa’nın en iyi basketbol takımıyla profesyonel yönetim anlayışını ve takım ruhunu işine yansıtan Doğuş Grubu’nun birlikteliğinin basketbolu daha ileri bir noktaya taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. Bu kıymetli işbirliğinin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.“


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER