AYEDAŞ'dan Kredi Kartı İle Elektrik faturası Ödeme Hizmeti

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) internet üzerinden kredi kartı ile tahsilat uygulamasını başlatmıştır.

 AYEDAŞ'dan Kredi Kartı İle Elektrik faturası Ödeme Hizmeti

    Bu yeni uygulama ile birlikte Kredei Kartı ile Elektrik faturası ödeyeceklerin www.ayedas.gov.tr adresinden, elektrik fatura bedellerini kredi kartı ile tek çekim ya da taksit yaparak ödeyebilme imkânı sağlanmıştır.
   
    AYEDAŞ Yetkililerinden Alınan bilgiye göre Türkiye’de ilk kez 12.03.2012 tarihi itibariyle  hayata geçirilen ‘Kredi kartı ile internet üzerinden elektrik faturası tahsilâtı’ uygulamasından Ziraat Bankası kredi kartı sahibi Müşterileri yararlanabilmektedir.

 Diğer bankalardan kredi kartı sahibi Müşterileri de bu uygulamamızdan yararlanabilmesi için tüm Bankalar ile görüşmeler devam etmekte olduğu en kısa sürede sonuçlacağı bildirildi.
   
    AYEDAŞ'ın 161 adet vezne ile anlaşmalı olduğu, Ayrıca bankaların veznelerine faturalarını ödeyebilmekte olup  bu bankalara otomatik ödeme talimatı vererek ya da bankaların internet sitelerinden de faturalarını ödeme imkânına sahip olduklarını söyledi


AYEDAŞ, KREDİ KARTI İLE ELEKTRİK FATURASI ÖDEMEK İÇİN TIKLA

AYEDAŞ MERKEZ ADRES VE TELEFONLARI


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109