AYEDAŞ YÖNETİCİLERİ, MUHTARLAR FEDERASYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. yöneticileri iftar yemeğinde İstanbul Anadolu Yakası Muhtarlar Federasyonu temsilcileri ile bir araya geldi.

AYEDAŞ YÖNETİCİLERİ, MUHTARLAR FEDERASYONU İLE BİR ARAYA GELDİ
 AYEDAŞ YÖNETİCİLERİ, MUHTARLAR FEDERASYONU İLE BİR ARAYA GELDİ
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. yöneticileri iftar yemeğinde İstanbul Anadolu Yakası Muhtarlar Federasyonu temsilcileri ile bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen enerji yatırımlarıyla ilgili bilgi alan temsilciler, çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) yöneticileri geçtiğimiz hafta iftar yemeğinde muhtarlarla buluştu. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve Anadolu Yakası ilçe temsilcilerinin katıldığı yemekte kente yapılan enerji yatırımları anlatıldı; muhtarların AYEDAŞ çalışmaları ile ilgili görüş ve önerileri alındı. 

AYEDAŞ’ın son dönemde gerçekleştirdiği yatırımla ilgili memnuniyetlerini dile getiren temsilciler, özellikle aydınlatma çalışmaları kapsamında kendileri ile yapılan işbirliklerinin çalışma sonuçlarına olumlu etkide bulunduğunu aktardılar.

Özelleştirme sonrasında artan yatırımlarla birlikte, geçmişte yaşanan pek çok sorunun tarihe karıştığını dile getiren muhtarlar, çalışmaların vatandaşlar nezdinde olumlu karşılandığını da ifade ettiler. Federasyon temsilcileri, AYEDAŞ’ın muhtarlar için oluşturduğu VIP Hat aracılığı ile taleplerini rahatça kuruma iletebildiklerini de sözlerine eklediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER