Yolcu için bıçaklı kavga: 2 yaralı

Yolcu için bıçaklı kavga: 2 yaralı

Yolcu için bıçaklı kavga: 2 yaralı
Yolcu için bıçaklı kavga: 2 yaralı
KADIKÖY’de yolcu almak için durağa giren halk otobüsü ile minibüs sürücüsünün tartışması kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişinin yaralandığı olayın ardından minibüsün sürücüsü Şükrü Kuvvetışık gözaltına alındı. KADIKÖY’de yolcu almak için durağa giren halk otobüsü ile minibüs sürücüsünün tartışması kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişinin yaralandığı olayın ardından minibüsün sürücüsü Şükrü Kuvvetışık gözaltına alındı.

E-5 Karayolu Uzunçayır Otobüs Durağı’nda bugün 12.30 sularında meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:

Bayram Çito’nun kullandığı Kadıköy - Ataşehir Tepeüstü hattında çalışan 34 EE 7944 plakalı halk otobüsü ile Şükrü Kuvvetışık’ın kullandığı Kadıköy’den Örnek Mahallesi’ne giden 34 M 3994 plakalı minibüs aynı anda durağa yanaşmaya çalıştı. Bu sırada otobüs ile minibüs neredeyse kafa kafaya geldi. Çıkan tartışmada minibüsün sürücüsü Şükrü Kuvvetışık, halk otobüsünün sürücüsü Bayram Çito ile biletçisi Adem Çito’ya saldırdı. Kardeş oldukları öğrenilen Bayram ve Adem Çito, vücutlarına isabet eden bıçak darbeleriyle hafif şekilde yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Şükrü Kuvvetışık’ı gözaltına alırken, sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109