YENİLENEN MHP İLÇE BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Yenilenen MHP Ataşehir İlçe Başkanlık binasının açılışı, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in katılımıyla gerçekleşti.

YENİLENEN MHP İLÇE BİNASI TÖRENLE AÇILDI
 YENİLENEN MHP İLÇE BİNASI TÖRENLE AÇILDI


Yenilenen MHP Ataşehir İlçe Başkanlık binasının açılışı, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in katılımıyla gerçekleşti.
 

Törene; MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karakaş ve MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün yan ısıra ev sahibi İlçe Başkanı Sadun Bizel, yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları ve partililer katıldı.

  

Yapılan duaların ardından ev sahibi sıfatıyla açılış konuşmasını yapan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, açılışa katılan parti büyüklerime, katılımcılara ve tadilata destek verenlere teşekkür ederek sözü parti büyüklerine bıraktı.   

 

İlk olarak il başkanı Birol Gür, ardından İstanbul milletvekili Mehmet Bülent Karataş ve son olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter katılımcılara hitap etti.


 

“ÇALIŞMALARIMIZDA HEPİNİZİ BİZİMLE BERABER OLMAYA DAVET EDİYORUM”

 
MHP Sancağımızı daha yükseklere taşıma adına birlikte görev yaptıkları Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel’e yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eden MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür; “Ataşehir Teşkilat Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu açılışın, camiamıza hareketimize, Ataşehir İlçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstanbul’da şahsım ve teşkilatımız olarak ahengin ve huzurun bozulmaması adına aynı gayret ve çaba ile devam ediyoruz. 24 Haziranda bizleri mahcup etmeyen bir oranla seçimlerden anlımızın akı ile çıktık. Önümüzde bir yerel seçim süreci var ve bu süreçte de birlikte sahada olacağız. MHP Sancağımızı daha yükseklere taşıma adına birlikte görev yapacağız. Bu saha çalışmalarımızda hepinizi bizimle beraber olmaya davet ediyorum. Birbirimize destek olarak birliğimizi daha üst seviyeye taşıyalım. Bu vesile ile tekrar hepinizi saygıyla selamlıyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

"ATAŞEHİR’DE BİRLİĞİNİ BERABERLİĞİNİ SAĞLAMIŞ, DİRİ BİR TEŞKİLATIMIZ VAR"

 
Bu gün burada çalışmaları ve faaliyetleri daha ileriye taşıyacak bir çalışma ortamının hazırlanmış olduğunu görüyoruz. Inşallah burada alınacak kararlar, çalışmalar bütün Ataşehir’e sirayet eder diyerek konuşmasına başlayan MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karakaş;  “Önümüzde ki yerel seçimlere hazırlığı da buradan gerçekleştireceksiniz. Ataşehir’de birliğini beraberliğini sağlamış, diri bir teşkilatımız var. İlimizde güçlü, Tuzla’dan Silivri’ye 39 İlçesini bir arada tutabilen bir il teşkilatımız var. MYK’sıyla, milletvekilleriyle, parti genel merkezi ile huzur içerisinde faaliyet gösteren bir teşkilat yapımız var. Birlik ve beraberliği sağladıysanız bu sizi başarıya götürür. Bu birlik ve beraberlikle birlikte teşkilatın hummalı çalışması ile birlikte, heyecanını ve coşkusunu inşallah başarıya dönüştürürüz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz, 50 yıllık mazisi ve şerefli bir geçmişi olan hareketiz. Elbette dönem dönem hak etmediği sonuçlarla karşı karşıya kalsa bile inşallah hak ettiği sonucu bu milletin teveccühü ve Allah’ın takdiriyle bir gün kazanacaktır” şeklinde ifade etti.
 

 " YOLU DA, İZİ DE, İSTİKAMETİ DE, HEDEFİ DE TEŞKİLAT BELİRLER"
 

Bülent Karataş;  “Teşkilatlarımdan tek bir şey arzu ediyorum; kulağımızı kimseye teslim etmeyelim. Herkes bir şeyler söylüyor, sizlerin bilgiyi doğrudan alacağınız yer teşkilatlarımız ve Genel Başkanımızın sözleridir.  Bu hareket öyle kutsal ve yüce bir harekettir ki, hiç kimsenin sözünden etkilenmeyecek, hiç kimsenin yönlendirmesine, yön çizmesine ve yahut ta istikamet belirlemesine göre yol alacak hedef belirleyecek bir hareket değildir. Köklü bir harekettir, tecrübeli bir lideri, tecrübeli kadroları vardır. Yolunu da, izini de, istikametini de, hedefini de teşkilat belirler. Bize kimse yol, istikamet belirleme haddine cüretine sahip olamaz. Lütfen fitneye fesatta kulaklarınızı bırakmayın” diye konuştu.

 
“HAK YOLUNDAN, ALLAH YOLUNDAN, DAVA YOLUNDAN AYRILMAYACAĞIZ”

Son olarak konuşan Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Ataşehir İlçe Başkan Sadun Bizel ve yönetiminin göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek; “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Ataşehir’de ve İstanbul’un diğer 38 ilçesinde başarılı sonuç aldık. Teşkilatımız İstanbul’da önemli işlere imza attı. Şu anda il başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız tam bir uyum içerisinde liderimizin gösterdiği davada sonuna kadar mücadele azmini gösteriyorlar. Şu anda İstanbul’da başarıya ulaşma başarı yakalama heves ve arzusu var. Fitneden uzak durarak, sırtımızı dönerek, aramızı bozmaya çalışan bozgunculara kapılarımızı sürgüleyerek, hak yolundan, Allah yolundan, dava yolundan ayrılmayacağız” dedi.

  

“31MART 2019 VİRAJINI DA ALACAĞIZ”

 
Yönter,  İstanbul’da aldığımız 8 milletvekili bir başarıdır diyerek; “ Niye başarı? Dünya alem adeta ülkücü hareketle uğraştı. Milliyetçi hareketi düşürmek, sancağı indirmek, liderimizi yerinden etmek maksadıyla; yapılmadık ihanet, melanet, rezalet kalmadı. Biz aştığımız engellere baktığımızda; Ataşehirde’de İstanbul’da da Türkiye’de de başarılı olduk. Yeter mi? Yetmez… Daha yüksek hedeflerimiz var. Liderimiz Türkiye’nin ufkunu açıyor. Biz bir davayı, ülküyü omuzlamış durumdayız. 24 Haziran’da Cumhur ittifakı dedik; bir sürü engeli aştık.  İnanıyorum ki 31Mart 2019 virajını da alacağız.  Sayın liderimiz söyledi; tünelden önceki son çıkış. 31Mart 2019 virajını sağ salim, istikrarlı bir biçimde geçersek, hedeflerimize ulaşırsak, Türkiye’nin 2023’ten ötesine ulaşması da mümkün ve mutlak olacak. Bu nedenle 31Mart 2019 tarihli mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi sadece belediye başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlara değil; ülkesinin kaderini ve bekasını etkileyecek bir seçim olarak yaklaşıyor”  ifadelerini kullandı.

 
 “BİZ, DENİZİ GEÇMİŞKEN DEREDE BOĞULMAK İSTEMİYORUZ

 
Yönter, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Önce memleketim ve milletim, sonra partim ve ben anlayışını 31Mart’ta da sahaya yansıtıp, bu şekilde mücadele edeceğiz. Mevcut belediyelerimizi koruyacağız. 31Mart 2019 tarihli mahalli idareler seçimi sonucunun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, yapısına, doğasına uygun tezahürünü arzuluyoruz. Biz, denizi geçmişken derede boğulmak istemiyoruz. 24 Haziran’da elde edilmiş kazanımların 31Mart’ta heba edilmesini istemiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerleşmesi, kökleşmesi ilke ve esaslarıyla kurumsallaşabilmesi ve geleceğe doğru akabilmesi için 31Mart’ta çok uygun, isabetli ve demokratik sonucun alınması lazım.  Bu demokratik sonuç Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yerleşmesi, kökleşmesi ve kurumsallaşmasına yol açacak.”
 
 
“İSTANBUL ZİLLETİN ELİNE GEÇMESİN, ANKARA GEÇMESİN DİYORUZ”

 
İzzet Ulvi Yönter; “İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 27 belediyenin Cumhur İttifakının doğasına uygun tecellisini arzu ediyoruz. Ve buralarda her hangi bir kazaya kurban gidilmemesini ümit ediyoruz. İstanbul zilletin eline geçmesin, Ankara geçmesin- diyoruz. 8’i FETÖ’cu gerisi PKK’lı 102 kayyum belediyesinin mutlaka eskiden yöneten hainlerin eline geçmemesi lazım. Bu konuda fedakârlıksa, yapacağız, sorumluluksa; alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart’a beka açısından bakıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 14:21

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109